Mi a babád szépséghibája? Őszintén!

13:11 vagyok!
Eszembe jutott egy szepseghiba:
Van egy piros poty az arcan, es fogalmam sincs mi lehet:)

Szia! Az én kisfiamnak is elállnak a fülei, de ha fekszik, vagyis vízszintesben van, akkor nem látszik, csak ölben. De apukájának is kajlák voltak a fülei, de hamar elmúlt. Úgy látom előző válaszok alapján, nem csak mi vagyunk így ezzel :)))
Azonkívül (nem kövér, de) virsli ujjacskái vannak, olyannyira, hogy pl. a mutatóujja 3szög alakú, olyan husis a kézfeje felől :)))
Egyébként szerintem ezek ellenére is nagyon szép baba!!!
Ja, és tökéletesen szép babát is láttam már, de ők kevesebben vannak jóval :)))

Az én 1 évesemnek nagyon szép arca van, semmi nem áll el, nem kancsal. A popóján van egy érdaganat, bár az fel fog szívódni, főleg, hogy járunk vele kezelésekre, max fél év, és eltűnik, amúgy kb körömnyi nagyságú.
Hatalmas kék szemei vannak, és szöszi haja.
Szépséghibával együtt is gyönyörűek a babák :) :)

szerintem meg marha jó a kérdés!!!!!!!!
...és mivel Te válaszoltál, ezért vesztegetted az idődet....buta!
Az én fiamnak picit "kumpi" orra van, kiskoromban nekem is ilyen volt. Mára már nincs benne semmi krumpliság, így gondolom neki se lesz :)
13 hós anyukája

Sajnos műteni kellett a fiam koponyáját, ezért fültől-fülig vágás van rajta, ami örök életében látszani fog:((((
Remélhetően nem fog korán kopaszodni.
És kis pocok arca van, akárcsak, mint nekem.
1 éves kisfiú

Az én picikémnek megnyomódott a fejecskéje az egyik oldalon, mikor született, és úgy tűnik, hogy nem fog elmúlni a asszimetria... már majdnem egy éves, de még mindig nagyon látszik.
Hát ilyen, ha az ember idiótát fog ki a szülésnél, és nem veszik észre, hogy császározni kéne, mert elakadt a baba...
Valószínűleg egész életében az arcán viseli majd a nyomát, de hát attól még tökéletes!
A gyerekorvos szerint neki EZ lesz a szexepilje.
Egyébként az emberi szem nagyon sokat hozzáigazít a valósághoz.
Csak tükörben látszik élesen a különbség az arca két oldala között.
Nekem ő a legszebb kiscsaj a világon!

A 17:04-esnek üzenném, hogy én minősítettem a kérdést, nem pedig válaszoltam rá.
Én úgy gondolom, hogy ennél értelmesebb, fontosabb értékekkel kellene foglalkoznotok, mint a gyermekeink "szépséghibáival".
Minősíts butának, gyerekorvosként én így gondolom.

Off... párdon.
Úgy gondolom, hogy senki nem foglalkozik, pár percnél tovább egy ilyen kérdéssel, csak válaszol rá, és valószínüleg a fontosabb értékekkel foglalkozik, de mint "gyermekorvos" gondolom ezt talán tudnod kéne. Ez itt nem a rendelő, hanem egy olyan internetes oldal, ahol bármilyen kérdést fel lehet tenni... Azt hiszem ennél kacifántosabb kérdéseket bőven lehet találni..Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!