Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a babád szépséghibája?...

Mi a babád szépséghibája? Őszintén!

Figyelt kérdés
Az én 1 éves kisfiamnak picit eláll a füle, még ritkás a haja, és icipicit néha kancsal is. :)
2009. dec. 17. 13:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem én nagyon elfogult vagyok, de nekem ő a legszebb, nem találok benne hibát,

4 hós kislány anyucija:)

2009. dec. 17. 13:05
 2/70 A kérdező kommentje:
Ja, és kicsit látszanak a hajszálerek az arcán. Ezeket leszámítva gyönyörű kisfiú! :)
2009. dec. 17. 13:05
 3/70 anonim ***** válasza:
72%
Az én kisfiamnak is elállnak picit a fülei, de meg kell zabálni. :)
2009. dec. 17. 13:07
 4/70 anonim ***** válasza:
58%
A kislányomnak a két szemöldöke között az orrnyergén van 2 tűzfolt, de mára már nagyon elhalványult, alig látni, csak akkor, ha sír vagy erőlködik. 19 hónapos kislány anyukája.
2009. dec. 17. 13:08
 5/70 anonim ***** válasza:
58%
keresztlányomnak a feje hátul nem szép kerek volt, hanem az egyik oldalon jobban "kidudorodott", valószínű attól mert ikrek voltak és így fértek el. nem tudom, hogy alakult-e neki azóta, (eszembe se jutott kitapintani őszintén szólva) de a haja miatt szemmel nem látható :)
2009. dec. 17. 13:12
 6/70 anonim ***** válasza:
58%
Hatalmasak a fülei ( az apjától örökölte) DE ÉN IS IMÁDOM
2009. dec. 17. 13:14
 7/70 anonim ***** válasza:
72%
Kapafogú egyéves fiúcska:) ja, hosszú a törzse, de szerintem rövidek a lábai:) a szeme meg akkora, mint E.T- nek művésznős szempillákkal:) kobold feje van:)
2009. dec. 17. 13:20
 8/70 anonim ***** válasza:
58%

Az én kislányom nagyon szigorúan tud nézni.Olyankor mindig ráncos lesz a szeme között és sajnos a legtöbb idegen emberre úgy néz.Ez apukája és mamája öröksége.Na meg nem sok haja van ezért általában fiúnak nézik (ha csupa rózsaszínben van,akkor is):)))))De én így imádom!!!!!!

egy másfél éves kislány anyucija

2009. dec. 17. 13:21
 9/70 anonim ***** válasza:

A nagylányomnak a fülében van egy plussz porc. Szerintem ettől csak még különlegesebb. Amúgy nem túl feltűnő.

A kislányom egyik első foga a nyáron elszineződött, mert elesett. Tavasszal bárányhimlős volt és két helyen az arcán maradt egy pici pötty. Harci sérülések, jól állnak Neki, mert amúgyis egy vagány csaj. A kisfiam még csak egy éves. Ha mérges, akkor úgy ráncolja a homlokát, mint egy kilingon. Senki sem tökéletes, de Ők így tökéletesek számunkra.

2009. dec. 17. 13:23
 10/70 anonim ***** válasza:
19%

Az enyémben nem talàlok kifogàst,màsok sem talàltak.

Tényleg nem làtok hibàt.

2009. dec. 17. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!