EZT olvassátok el! Szerintetek az utolsó válaszoló MENNYIRE BETEG AGYILAG?
2009. dec. 11. 12:55
41/45 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jót szórakoztatok!!!!!
2009. dec. 12. 15:02
42/45 anonim válasza:
Kedves kérdező, nálad senki nem betegebb agyilag! Ezt fel sem kell tenni kérdésnek, olyan egyértelmű!
43/45 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló fejtsd már ki légyszíves hogy ezt a választ miért írtad? Szerinted normális dolog ahogy egyesek vélekednek az anyákról és a terhesekről? És még te írod hogy én vagyok beteg ? Szégyelld el magad! Te vagy a kutyás nő szukája vagy mi?
2009. dec. 15. 14:34
44/45 anonim válasza:
Kedves kérdező, te külön kérdést írtál ki csak azért, hogy másokat sértegess, és még be is vallod a végén, hogy mindezt szórakozásból tetted!!
De mivel az utolsó beszólásoddal is csak mocskolódni tudsz, gondolkozz el, ki is a beteg!
Bár a pszichiátriai betegek sosem vallják, hogy azok...
45/45 anonim válasza:
Most nem rosszból,de miért lenne beteg?Jó,érdekes stilusa van,de nem kötlező mindenkinek gyereket szülnie,és ha tényleg ugy történt a dolog a kutyájával ahogy leirta,akkor tökéletesen meg lehet őt érteni,hidd el benned is lenne ezek után ellenérzés/gyűlölet,stb bizonyos tipusú anyukákkal szemben... Itt vagy te,kiemelsz egy kérdést a semmiből,kiválasztasz egy válaszolót,akiről közvéleménykutatást tartasz mennyire beteg agyilag...szerinted?Szerintem ez is megérdemelne egy orvosi disszertációt,neki legalább van konkrét oka pipának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!