EZT olvassátok el! Szerintetek az utolsó válaszoló MENNYIRE BETEG AGYILAG?
Szerintem a világnak egy hatalmas ajándék, hogy egy ilyen nő (aki egy kicsi emberi életért nem aggódik, mert "sose láttam"ha meghal hát meghal, csak anyám ne sírjon)nem szül gyereket, legalább nem sokszorosítja a maga fajtát.
Ha csak a tv-ben látok pici IDEGEN babát/gyereket/felnőttet/állatokat!! betegen vagy szenvedni nekem összeszorul a szívem. Neked egy közeli hozzátartozód egy pici, védtelen baba van élet-halál között, és tök közönyös vagy, ne haragudj de ez még a szánalmas jelzőnél is több...sajnálom szegény anyádat!
Hát, kedves "kutyás csaj"!
Nekem nagyon szimpi voltál addig a pillanatig, amíg le nem írtad, hogy mivel nem láttad még az unokahúgod/öcséd, nem aggódsz érte.
Nekem is tele van a puttonyom a hülye anyukákkal, tudatosan kerülöm a szintén babás anyukákat, szerintem a legtöbbnek elmennek otthonról a szülés után, aztán majd csak pár év múlva tudnak újra normálisan gondolkodni a világ dolgairól, mikor újra felnőtt emberek közé kerülnek melózni.
De ez a közöny, ahogy írtál arról a babáról az én torkomon is elakadt!
Nem vagyok egy cukorszirupos nőszemély, de mikor hallottam, hogy terhes nők babástól haltak meg, megkönnyeztem, mert belegondoltam, hogy annak az apajelöltnek milyen lesz az élete ezek után.
Én nem hiszem, hogy ennyire közönyös vagy!
Max. magadra erőlteted.
Ja, és kedves kérdező, a csaj, akinek a kérdését belinkelted elmeháborodott, és én az eladó helyében még le is köptem volna, mert akkora bunkó volt.
Soha nem aláznék meg így egy ember, pedig van egy kislányom, és egyikünk sincs beoltva.
Kedves Kutyusos válaszoló
- elnézést a Kérdezőtől, nem neki válaszolok -
Még ha annyira nem is szeretnél kisbabát én kívánom, hogy legyen neked, akár több is. Ess teherbe, menstruálj 4 hónapon át,de közben növekedjen a magzatod / előfordult már többeknél /, így nem tudod majd elvetetni. Azt pedig tudnod kell /biztos tudod is, mert művelt nőnek tűnsz /, hogy csak akkor 100%-os a fogamzásgátlás, ha nincs szex. Bízom benne, hogy nincs olyan betegséged ami kizárná a fogantatást. Minden jót kívánok a kisbabádhoz és boldog családi életet: Tóth Edit
Igen,nekem is az jutott eszembe de Edit elottem megelozott.
Hogyha teherbeesnel de mar nem tudnad elvetetni,mit csinalnal?
Mert talalkoztam mar olyannal aki nem szereti a gyerekeket de lyen fanatikussal mint te,meg nem.
De nagyon durva h nem sajnalod azt a csopp kis eletet az intenziven,neked nincs szived az biztos!!!
Nagyon boldog vagyok hogy valaki normálisan szólt hozzám. Amikor kéretlenül mindenhol kapom a rosszat, mert olyan vagyok amilyen akkor már mérges leszeki kicsit. Talán jobban mint a többi társam, mert sokan nem vállalják. Mondtam, hogy van sok anyuka ismerősöm akiket kedvelek mert nem ilyeneket mint itt sokan. Meg azokat a gyerekeket is akik jólneveltek, kedvesek.
Nem mondtam, hogy nem szurol össze szivem, mert sajnálom. De egyrészt nem tudok mit tenni érte, mert nem a pénzen múlik az élete, orvos meg nem vagyok, bemenni nem lehet hozzá, és és még nem olyan nagy hogy számítanék neki mint támasz. De akármit teszek, egy olyan embert akit nem ismerek, nem tudok szeretni. És ez épp így van felnőttekkel, nem azért, mert ő gyerek lenne. Sajnálom, sajnálom, de őszintén szólva, már megszoktam sok borzalmat a világban. Ha rádiót hallgatok nem is figyelem a híreket, híradót meg sosem nézek. Annyi rossz dolog történik, hogy csak a nagyon rosszakra figyelek fel. A szeretet meg az aggódás nem olyan dolog amit irányítani lehet. Sajna... Ne is várjátok tőlem hiszen én nem vagyok anya. Pillanatnyi szomorúságnál többet nem tudok érezni ismeretlenek iránt.
A fogamzásgátlással tisztában vagyok. És szerintem ne kívánj nekem ilyet. Tudtommal már a méhben is hatások érik a gyereket. Az én nemakarásom szerintem méreg lehet neki és a gyógyszer is amit gyanútlanul szednék tovább. Nem mondom hogy mit tennék akkor mert nem tudhatom... Szerintem egy gyerekkel nem lehet kisérletezni hogy majd megszereti ha van. És ha nem? Egy élettel nem játszunk. Ez nem olyan hogy kipróbálom és ha nem tetszik akkor visszaviszem. Vannak olyan dolgok amiknél magunkra kell hagyatkozni. Arra hogy jól meg tudjunk itélni valamit. Lehet hogy bukta lesz belőle, de az élet nem csak szép és még nagyobb baj lehet ha kipróbáljuk mintha rosszul itélünk.
kedves kutya kiképző !
szerintem nincs a te agyadnak semmi baja,"csak" a lelkednek.mindig is kilógtál a sorból kiskorodtól kezdve és már nem is akarsz " beállni" a többiek közé.sokat csalódtál(családtagokban is)ezért fordulsz inkább az állatok felé ,még a munkád is róluk szól.ők feltétel nélkül szeretnek.szerencsés vagy mert találtál egy olyan férfit aki elfogad olyannak amilyen vagy és ha jól látom szeretsz érveket felsorakoztatva vitázni, és vagy te olyan intelligens,hogy félrevezesd az agyturkászt(gondolom az elnyomott gyerekkor miatt választottál rangos hivatást,hogy igy is megmutasd,hogy te jó vagy )szörnyű ami az állataiddal történt,nagyon elítélendő és remélem jobban lessz a pici baba,DE nem mindenki érdek,idegbeteg állat, aki segít idegeneknek vagy aki már szült egyv. több babát.nekem pl jól esik segíteni olyannak is akit nem ismerek.és nem várok cserébe semmit.örülök,hogy neki jó.nem gondolom,hogy téged abortálni kellet volna,pedig van gyerekem,kettő is,sajna diplomám egy se.ne félj a gyerekvállalástól,de van akinek nem való gyerek.azért sok boldogságot neked és sikert a céljaid elérésében.
Hát igen. Nem mindenki. A gond az a normákkal van. Aki nem másokon akar segíteni, nem szereti annyira a gyerekeket, az nem lehet normális, jó ember. Pedig lehet hogy az illetőnek más dolga van az életben. Nem csak a fent említettekre van szükség. Bár szerintem nem csalódtam többet mint egy átlag ember. Inkább azt mondhatnám, hogy ez a példa volt előttem mindig is. Apámnak kis farmja van, testvérem kutyázott stb. Ebben nőttem fel. Apám azt tanította: első az állat, mert ő nem tud elmenni a boltba meg nem tudja magát kitakarítani. Az élet ezen területén csalódtam sokat, ti. a gyerekvállalás/ nem vállalás területén.
Amúgy nem tudom félek-e a gyerekvállalástól, persze a szülés meg ilyesmi dolgoktól biztos mint mindenki, de inkább nem vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!