Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » EZT olvassátok el! Szerintetek...

EZT olvassátok el! Szerintetek az utolsó válaszoló MENNYIRE BETEG AGYILAG?

2009. dec. 11. 12:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
az első vagyok.szerintem egy kicsit igaza van a srácnak.miért pont ez a legnagyobb problémátok?és miért itt?És miért pont ezen akadtok ki?annyi buta ember van.az ő véleménye csak egy a sok közül,de az is vélemény,az,hogy ki mit gondol róla az a magánügye.Majd ha lesz babája mindent átértékel.
2009. dec. 11. 15:36
 22/45 anonim ***** válasza:
17%

13:28-assal ertek egyett.

Tenyleg nem tudom mit keres egy ilyen a babas oldalon.

De hogy nem teljesen szazas az tuti.

2009. dec. 11. 16:05
 23/45 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon szeretem a szüleim. :) És attól még mert felneveltek, nem kötelező szeretnek a szülést meg a gyerekeket. Ők amúgysem voltak ilyen idegbetegek. Ott még nem haltak bele ha sírni kellett hagyni a gyereket, meg néha kaptunk egy pofont, és nem körülöttünk forgott a világ, és nem fertőtleítették a házat 18 éves korom. És lát normális ember lett belőlünk. De ha engem nem néztek annak, akkor nézzétek a testvéremet akinek kisbabája van. Őt is ugyanúgy nevelték mint engem, sőt "rosszabbul", mert amikor én születtem, 10 évvel később akkor már változtak a gyereknevelési nézetek.

És igen ideges vagyok! Mivel ha az kis szerencsétlen kölykök meghal a kórházban akkor a szüleim tönkremennek lelkileg! És én ezt nem akarom, mert szeretem őket! Minden nap látom ahogy szenvednek. Tévedés ne essék. Nem azért nem izgulok a gyerekért mert gyerek hanem azért MERT NEM ISMEREM, SOSEM LÁTTAM MÉG ÉLŐBEN. Egy olyan ember iránt pedig nem tuidok érzéseket táplálni akik nem ismerek.

Azt pedig már elmondtam hogy mit keresek itt. Anyucik nem tudnak olvasni. :)

Állítom én többet voltam olyan helyen ahol azt nézik hogy normális vagyok-e vagy sem. :) Ja mert sajna a gyerekneveléshez nem kell engedély, a munkámhoz viszont kell egy-két vizsgálat.

Kutya- és állatfanatikus vagyok. Utáljatok. :D De utáljátok azt is aki focifanatikus, aki környezetvédő, meg gyerekfanatikusokat is. :)

2009. dec. 11. 19:52
 24/45 anonim ***** válasza:
49%
15.36 neked gondolom meg van engedve hogy szemét legyél és "átmenj az ilyen mebereken"! Ugye? Mert neked van gyereked vagy akarsz. Nohát. Érdekes látásmód. Ha én vagyok bunkó az hűűűha. De neked szabad! Hogy is van ez?
2009. dec. 11. 19:56
 25/45 anonim ***** válasza:
49%

Az is csak a színvonalatokat mutatja, hogy egy ilyen kérdést kiírtok és mulattok rajta. Így beszéltek emberekkel (most mindegy hogy szimpi vagy nem), de azért ők adják át neked a helyet, meg engedjenek előre az orvosnál meg segítsenek feltenni a babakocsit, mi? Na tudjátok mikor...

Észrevettem már hogy bennetek annyit feszültség felgyülemlett, hogy ezeket kérdéseket sokkal jobban imádjátok mint az IGAZÁN FONTOSAKAT. Imádjátok szídni az anyóst, a boltost, az apóst, a férjet, a szomszédot stb. Túlságosan sokat vagytok otthon... Na mindegy. Nem ti fogjátok megmondani ha az agyammal valami van. xD Viszont az én kutyáimból lesz vakvezető a vak gyereketeknek, az egyém oszlatja el a tömeget ahol a gyereked verik, és az enyém fogja megtalálni ha eltűnik, és az én kutyám fogja a gyereketeknél megtalálni a drogot, és jelezni ha epilepsziás rohama van stb. :) Hiába ellenkeztek, a kutyák mindenhol ott vannak, a legnagyobb és legrégibb festmények sarkában is, a költeményekben, a nagy emberek nyomában. A ti gyereketek meg csak annyit fog tenni, hogy kipusztítja ezt a szerencsétlen bolygót. Bocs, szeretek normálisan beszélni de ahol nem képesek felfogni meg elfogadni ott én sem fogok illően...

Kutyák forever, ti meg diskuráljatok hogy milyen színű a kaka amikor beteg a gyerek. Szép estét, pá!

2009. dec. 11. 20:17
 26/45 anonim ***** válasza:
49%
boldogan látom hogy én legalább nem vagyok ilyen szánalmas http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. De amilyen a stílusotok, látom azoknak is nekimentek akik akarnak gyereket.
2009. dec. 11. 20:27
 27/45 anonim ***** válasza:
51%
a kutyás az lány, én már viszonylag normális módon egyszer próbáltam vele szót érteni. annyira de annyira nem akar gyereket, mégis mindig itt lebzsel... lehet csak leszáll egyszer az a gólya... :DDD
2009. dec. 11. 20:30
 28/45 anonim ***** válasza:
67%
ja utolsó vagyok. a kérdés kiírója viszont nála még ezerszer hülyébb :D istenem... mik vannak... :D
2009. dec. 11. 20:31
 29/45 anonim ***** válasza:
49%

Ha folyton itt lebzselnék akkor minden kérdésre válaszolnék. Viszont nem ezt teszem, csak az ilyen tíousúakra válaszolok. Tudod van egy olyan , hogy el lehet olvasni a kérdéseket a főoldalon. Nahááát. Ha akarok, hanem amikor görgetek le, látom.

Ide aztán nem száll, nálam nem a szájfény az első amit beszek a táskámba, hanem a gyógyszer. :D

2009. dec. 11. 20:34
 30/45 anonim ***** válasza:

ha a táskádban hordod, az nem fogja megoldani a gólyakérdést ;D

nem gondoltam volna, hogy valaki a főoldalról nézi az összes kérdést ömlesztve.

2009. dec. 11. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!