EZT olvassátok el! Szerintetek az utolsó válaszoló MENNYIRE BETEG AGYILAG?
Hát azért nehogy már egy kutyát összehasonlítsunk egy gyerekkel!! Nekem a túlzott kutyásokról mindig Hitler jut eszembe, aki milliókat megölt, de a kutyáit imádta.
Én is szeretem a kutyámat, de azért az embernek kel hogy legyen egy egészséges értékítélete. De egy ilyen beteg világban mit is várhat az ember?
Köszi szépen, hogy így kitárgyalnak. :) Gondolom ez egy nagyon fontos kérdés amit máshol nem ertél feltenni.:) Valaki kérdezte hogy mi van a kutyámmal. Hát az van vele, hogy kb 15 kg és néhány mocskos fenyegetés után egyszer ránkengedte egy anyuci a rotiját. Tudniillik mindennap elmegyünk a házuk előtt. Ilyenkor a kutyájuk vakkant kettőt. És a gyerekek nem tudnak aludni.
Egy barátjuk/szomszéduk pedig ránk lőtt légpuskával, mert az ő gyerekei sem tudnak aludni, mert a kutyájuk ugatja az egyémet, azalatt a két pillanat alatt amíg elmegyünk ott. Természetesn fel lettek jelentve, de a pénz nem kárpótolja azt am it láttam és ami történt. A kutyájukat meg elvették tőlük, mivel nem rá vagyok mérges, ő csak egy szegény áldozat akik rácsok között tartottak.
Még egy érdekes dolog, hogy akik férfiak és 70 kg-os kutyájuk van, azok ma is nyugodtan mehetnek arra. Természetes ez előtt sem szerettem volna gyereket.
Igen fanatikus vagyok. De ezzel nem ártok senkinek. Az értékrendemmel nincs semmi baj. Mivel ti azt hiszitek, hogy én emberként kezelem a kutyám, meg pótléknak van. De ez nem igaz annál az egyszerű oknál fogva, hogy a kutyának ez nem jó, így ha jót akarok neki akkor mustáj kutyaként kezelni. A szeretetnek meg nincs típusa, az csak van. :) Annál aki fontos nekem, annál nem több a kutyám. Ez pedig a párom. Idegen embereknél pedig evidens hogy a kutyám fontosabb. :)
Igen híve vagyok a józan észnek és a logikus viselkedésnak, gondolkodásnak, ezért zavarnak ezek a dolgok amik a gyerekeseknél rendszeresek. És lehet hogy jók, de van valami értelmük? Most jó lett tőle a kérdezőnek? Szerencsére van sok kismama barátom akik nem változtak meg, de sajna ők vannak kisebbségben. És vannak nomrálisan nevelt gyerekek akiket kedvelek.
Azért vagyok mert kiváncsi vagyok az influenzára, hiszen mint mondtam, testvérem gyereke elkapta, és engem érdekel a dolog. Azon kívül az oldal típusa miatt vagyok itt. Itt bárki nézelődhet. Ez nem babafórum. És nem a hogyan etessem a gyerekem, vagy milyen volt a szülésetek típusú kérdésekre válaszolok.
A 14.28-assal (kutyás) nem érdemes vitába szállni. Mindenre van valami jó dumája.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Itt is elsírta bánatát. Én olyat röhögtem. Hosszú, de érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!