Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerek mennyibe kerül havi...

Gyerek mennyibe kerül havi szinten?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ,hogy 12200 a családi potlék egy picurnál.

Ennyiből meglehet oldani ha nem flancolunk és nem a márkás ruhákat vesszük meg neki?

Persze inkább magamtól veszem el csak érdekelne ,hogy még is mennyire számoljak ,hogy mindene meglegyen neki?

Tehát pelenka stb minden ami kell kb mennyi összegből jön ki?

2014. jan. 22. 15:05
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
55%
Az elejen mindenfele vizsgalatra kell hordani, ennek utikoltsege lehet...
2014. jan. 22. 20:07
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a legnagyobb kiadást a HA tápszer jelentette, meg voltunk előtte győződve, hogy az első hónapokban az etetés nem kerül pénzbe. Szerencsére gyógyszerekre nem kellett még költeni. 1,5 éves
2014. jan. 22. 21:06
 23/54 anonim ***** válasza:
36%

Mi ez a sok flancoló anyuka??? Agyam eldobom azoktól amit írtok :)))

A családi bőven elég egy kisbabára.

Egy hónapra nekem születésétől pelenka kb. 6000Ft ( DM-es kuponokkal a legolcsóbb), törlőkendő havi 2-3 csomag - 600 ft összesen.

Fél éves korától sajnos tápszert kellett vennem, a legolcsóbb Novalac Allernova még 400Ft sincs receptre.

Már elmúlt 1 éves a lányom, most DM-es tápszert kap, kuponnal ez se vészes.

Ruhákat turiból veszem, vagy kapjuk, játékokat vaterán vettem párat, de a legjobb játék a gyerekeknek az, ami nem játék, hanem otthon megtalálható (pl. dobozok, flakonok stb.) Nem kell drága játékra pénzt kiadni, mert felesleges.

A legdrágább kiadásom eddig az első csizmája volt ( Vaterán vettem vadonatój Siestát 5 ezerért) és 2 mei tai (egy csatos, egy kötözős).

Fürdető, popsikrém stb. is mind vagy gyógyszertári, vagy DM saját márkás.

Most 14 hónapos a lányom és amellett, hogy már régóta vegyesen eszik, még mindig elég a családi az ellátására.

2014. jan. 22. 21:34
 24/54 anonim ***** válasza:
77%
utolsó, van amelyik gyerek nem bírja megemészteni a 400 Ft-os tápszert. sajnos.
2014. jan. 22. 21:57
 25/54 anonim ***** válasza:
71%
ez igy van sajnos sok baba csak a jóval drágább tápszeert birja, barátnöm iker fiainak csak egy specilis tápszer a jó a többit vissza hányják. nekik 1200Ft egy doboz támogatással és egy doboz 2,5 napig elég. számold ki mennnyi az egy hónapban.... egy babánál sem egy doboz kell egy hónapban....
2014. jan. 22. 22:03
 26/54 anonim ***** válasza:
65%
változatosak az igények... ezért a nagy "flancolás"
2014. jan. 22. 22:06
 27/54 lori20 válasza:
72%
Mint kisgyermekes anyuka azt tudom mondani hogy nekünk a kislányunk havi 25ezer forintbol jön ki:) a bébikajáktol kezdve a pelenkáig:) és nem flancolva:)
2014. jan. 22. 22:37
 28/54 anonim ***** válasza:
78%
Dm kuponokkal kitörölhetem a fenekem, ha 60 km-re van a legközelebbi és még csak nem is eldugott helyen lakunk.
2014. jan. 22. 22:54
 29/54 anonim ***** válasza:
38%

Ha csak anyatejes a baba első időkben meg lehet oldani, persze csak turiból, használt cuccokkal, és max az első félévben. Bár még szerintem ez is fölémegy a családi összegének. Hiába írja, egy válaszoló, hogy flancolunk, ha többet költünk, elég egy betegség, egy ekcéma, és máris több a költség. Ráadásul nem mindenki számára elérhető a DM, kisvárosban élünk, tőlünk 40km-re van a legközelebbi. Mire eljut az ember oda, az is költség.

Ráadásul ahogy nő a gyerek egyre többe kerül. Már féléves korától több.

2014. jan. 23. 05:52
 30/54 anonim ***** válasza:
48%
26-os miért lett leszavazva? Pedig neki van igaza. Változatosak az igények, igen, mindenki másképp szereti öltöztetni, ellátni a babáját. Nem mindenki ad a gyerekére turis, vagy vaterás cuccokat. Nem értem miért csak az a jó anya, aki mindenen spórol. Én nem szeretem a vaterát, nem adok turis ruhát a gyerekre például. Nyílván nem szórom a pénzt, de attól még ez nem flancolás, csak nem úgy gondolkodom, mint a 23-as válaszoló.
2014. jan. 23. 08:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!