Pickwick gyerek teát adhatok napi szinten 10hós fiamnak?
Figyelt kérdés
Az elöbb feltett hasonló kérdésnél nem láttam hogy írták volna hogy napi szinten is ihatja e.Ezért tettem fel a kérdést:)
Eddig granulátumosat ivott,de abban van cukor,és most bújtak ki az első fogacskák,tehát nem akarom továbbra is azt adni.
Hogyan készítitek el?
2010. jan. 1. 16:30
1/3 anonim válasza:
szeritnem adhatod ha megisza- az enyén nem itta meg. de ugyanugy készitem mintha magamnak csinálnám. vagyis csak készitettem, mert már nem készitem :)
2/3 anonim válasza:
Ugyan úgy készítem mint magamnak. Napi szinten adom a babámnak és semmi baja sincs. Persze méz és cukor nélkül.
3/3 anonim válasza:
Én válaszoltam az előző kérdésre is. Igen, napi szinten ihatja, sőt én naponta többször is után töltöttem neki mert nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!