Gyerek mennyibe kerül havi szinten?
Szóval úgy értem, hogy ti mennyit költötök egy hónap alatt a babátokra?
Tápra, ruhákra,játékokra,pelenkára,krémekre stb?
Pár éven belül szeretnék babyt és szeretném ha mindent megadhatnék neki, de ehhez azért tudnom kéne hogy anyagilag mennyibe van? Nyilván ahogy nő egyre több pénzt visz el a gyermek, de mikor még kicsi akkor mennyibe van ?
14 hónapos a kislányom, havi szinten 20-30 ezer forint amit csak rá költünk, az első hónapokba csak a pelus volt 10ezer, most olyan 6ezer forint két csomag pelus ami jó minőségű, popsikrém, törlő, fürdető 4-5ezer, bébiétel, desszert, neki való finomságok napi szinten 500-1000Ft között, minden hónapba valami ruha, cipő vagy játék mikor mire van épp szükség.
A lényeg, hogy nem kevés pénzbe van egy baba, de minden boldogságot megad amit egy pár csak kívánhat magának, mi nem élünk nagy lábon a férjemmel, sőt, de az első a kislányunk és minden megkap amire szüksége van.
Igen, ha figyelmesen elolvasod akkor a popsikrémre, a törlőre és a fürdetőre írtam összesen 4-5 ezer forintot.
Bepanten popsikrém 2000Ft,
Pampers popsitörlő 2-3 csomag/hónap 1500Ft,
J&J fürdető 1000Ft.
ma 11:14-nek: ha ezeket, amiket írtál összeszámolod, jóval többre jön ki, mint 20-30 ezer. Csak a babakaja 500-1000/nap, akkor az 15-30 ezer/hó és még a pelust, ruhákat, játékokat, piperét nem adtad hozzá. Bocsánat a kötözködésért, csak feltűnt.
Emellett mi is kb. ennyit költünk, ami szerintem olyan 40-50 ezer havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!