Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerek mennyibe kerül havi...

Gyerek mennyibe kerül havi szinten?

Figyelt kérdés

Szóval úgy értem, hogy ti mennyit költötök egy hónap alatt a babátokra?

Tápra, ruhákra,játékokra,pelenkára,krémekre stb?

Pár éven belül szeretnék babyt és szeretném ha mindent megadhatnék neki, de ehhez azért tudnom kéne hogy anyagilag mennyibe van? Nyilván ahogy nő egyre több pénzt visz el a gyermek, de mikor még kicsi akkor mennyibe van ?

2010. szept. 30. 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! kisfiam 3 hónapos. Sajnos kell neki a tápos kiegészítés, mert nem elég a tejem, az 6 doboz táp egy hónapban, darabja 2900 ft, vagy ha a doki felírja receptre, akkor 2200. Pelenka kb 5000 ft/hó, ruhát kap rengeteget, úgyhogy azt nem tudom, de biztos jó drága. Krémeket is csak születésekor vettem, azóta még nem fogyott el egyik sem, de kb 10ezerből meg volt minden fürdető, popsikrém, lázcsillapító stb. Szóval nekünk most havi szinten csak pelust és tápot kell fizetni, az kb 18ezer ft.
2010. szept. 30. 11:10
 2/19 anonim ***** válasza:

14 hónapos a kislányom, havi szinten 20-30 ezer forint amit csak rá költünk, az első hónapokba csak a pelus volt 10ezer, most olyan 6ezer forint két csomag pelus ami jó minőségű, popsikrém, törlő, fürdető 4-5ezer, bébiétel, desszert, neki való finomságok napi szinten 500-1000Ft között, minden hónapba valami ruha, cipő vagy játék mikor mire van épp szükség.

A lényeg, hogy nem kevés pénzbe van egy baba, de minden boldogságot megad amit egy pár csak kívánhat magának, mi nem élünk nagy lábon a férjemmel, sőt, de az első a kislányunk és minden megkap amire szüksége van.

2010. szept. 30. 11:14
 3/19 anonim ***** válasza:
2.!Megkérdezhetem milyen fürdetőt használtok ami havi 4-5 ezer?
2010. szept. 30. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha figyelmesen elolvasod akkor a popsikrémre, a törlőre és a fürdetőre írtam összesen 4-5 ezer forintot.

Bepanten popsikrém 2000Ft,

Pampers popsitörlő 2-3 csomag/hónap 1500Ft,

J&J fürdető 1000Ft.

2010. szept. 30. 11:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 20-30 ezer, attól függően, kell-e az adott hónapban új ruha-játék-egyéb kiadás. Spórolni a tápszeren vénykiíratással lehet, peluson nem érdemes - azt kell venni, ami beválik! Fürdetőt mi csak gyógyszertárit használunk, az is sokkal olcsóbb és egészségesebb is, mint a sok kemikália. Babavízek között is vannak árkategóriák, de fél év után sokan használnak forralt csapvizet is.. Popsikrémben is jó a gyógyszertári, de nem árt otthon sudocremet is tartani. Ha már hozzátáplálsz, olcsóbban jössz ki, ha magad főzöl. Rucikat jó esetben lehet örökölni, vagy turikat felkeresni, nézni akciókat a hipermarketekben-néha meglepően olcsó dolgokat is ki lehet fogni. Csak arra kell ügyelni, hogy a sprólolás ne menjen a minőség/egészség kárára, de nem is kell flancolni.
2010. szept. 30. 11:29
 6/19 anonim ***** válasza:
Igaz,ne haragudj,nem voltam elég figyelmes:)
2010. szept. 30. 11:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Semmi gond, csak összetetten írtam:)
2010. szept. 30. 11:36
 8/19 anonim ***** válasza:
8 hónapos a gyermekem-kb. heti 4000 megy el,tehát havi 16-20:pelenka , popsitörlő, bébiételek(a felét sajnos kidobom, alig eszik vmit).Még szopik.Ruhák turiból, kéthavonta 5000.
2010. szept. 30. 11:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:14-nek: ha ezeket, amiket írtál összeszámolod, jóval többre jön ki, mint 20-30 ezer. Csak a babakaja 500-1000/nap, akkor az 15-30 ezer/hó és még a pelust, ruhákat, játékokat, piperét nem adtad hozzá. Bocsánat a kötözködésért, csak feltűnt.

Emellett mi is kb. ennyit költünk, ami szerintem olyan 40-50 ezer havonta.

2010. szept. 30. 11:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoka.
2010. szept. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!