8-9 hónapos babák anyukái hogy érzitek magatokat? Nem érzitek néha hogy összecsapnak a hullámok a fejetek fölött?
Szia!En is a te "cipodben" jarok,csak a 2.gyerekkel,aki 8 honapos.Mi is a vilag vegen lakunk,en 3 honapos voltam amikor ide kezdtunk epitkezni.Gondolhatod,koltozes,epitkezes,es a nagyobbik is feltekeny.Korulottem sok babas anyuka van,de nincs idom kimozdulni annyi a teendom.Ha van idom,inkabb lepihenek.Fiam amugy is fogzik,nem eszik,plussz nathas se ejjelem,se nappalom.A nagyobbik is ket hete nem jar oviba,o is beteg.Ferjem estig dolgozik,hogy tudjuk fizetni a fizetni valokat..Gondolom ismeros.
Ugyhogy nem vagy egyedul,az en rokonaim messze leknek.Ha jonnek is latogatoba,mindig itt alszanak-van boven hely-es akkor tobb a vele jaro munka(fozes,elotte takaritas,stb...)mint az elvezet hogy van kihez szolni.
Sehogyse jo.Talan ha vege lesz a fogzasnak,kipihentebb leszek,es nem aludni fogok szabadidomben,hanem szomszedolni....
kitartas nekunk!!!!!!
9 hónapos a lányom, de nem vettem még eddig észre hogy unatkozna. Rengeteg játéka van, mindig valamelyikkel lefoglalja magát játszik szépen, kúszik mászik bútorok mellett sétál pakol. Tv-zik néha.Ha néha mégis kicsit nyügös lenne mellé ülök és együtt játszunk, mutatom neki mit hogy kell, és már használja a készségfejleszőt játékokat.
Délelőtt délután sétálunk 1-1 órát, így én is kimozdulok mindig másfelé megyünk.
Nincs segítségem, barátnőm sincs itt mivel nem rég költöztünk ide.
Párom reggel 6-kor megy este 7 kor jön haza, együtt fürdejtük a lányunk majd altatás, és utánna beszélgetünk tv-zünk a férjemmel.
Vasárnap mikor itthon van a párom vagy együtt megyünk bevásárolni, vagy pedig ráhagyom a lánykánk és egyedül elmegyek.
Próbáld meg hogy te is a férjedre hagyod néha a babád és elmész egyedül kicsit kikapcsolódni fodrász vásárlás stb.
Játssz a babáddal, menjetek sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!