Miben hibázhatok? A Suttogó módszerét alkalmazom 5. napja, de a helyzet csak romlik napról-napra. Most már azért sír, hogy felvegyük :- (, úgyhogy ezzel sem vagyok előrébb. Van esetleg valami jó tanácsotok?
Tökéletesen megértelek! Én is kikészültem mikor nem tudtam kipihenni magam. Nálunk 8-kor van fürdetés, aztán evés és utána beteszem az ágyába, lekapcsolom a lámpát és kimegyek a szobából. Általában 30 percen belül elalszik sírás nélkül. Persze nem mindig. Mióta pörög-forog (4,5 hónapos), azóta egyre nehezebb vele is. Egyik este a kiságy közepén találtam meg keresztbe fekve. Ilyenkor visszateszem a helyére és otthagyom. Amikor nagyon nem akar aludni és csak nyüglődik, az oldalára fordítom, ütögetem a popóját v. simogatom az arcát míg el nem alszik. Ritkán, de előfordul, hogy nagy sírásba megy át a dolog, akkor még kicsit visszateszem a cicimre, ott megnyugszik és elalszik. Hozzáteszem, hogy egy nagyon akaratos, nyűgösködő baba. Nappal mostanában alig tudom letenni, mert rögtön sír. Nézelődni és sétálni akar mindig.
Kitartás és pihenj amikor csak tudsz!!!
nálunk is voltak alvás gondok, sokáig ringattam a fiamat, 1 éves koráig. utána már nem aludt el úgy. akkor megpróbáltam ezt az idomítós ökörséget, h tegyem az ágyba, aztán elalszik majd, nem baj ha sír. hát képes volt hányásig sírni magát.
ezt nem lehet minden babára ráhúzni, nem működik mindenkinél és nem is kell, h működjön...
nálunk ami bevált: melléfekszem, megpuszilom, elköszönök tőle, fogom a kezét és 2 perc alatt elalszik.
ők babák, nem állatok... ezek a módszerek, a suttogó, az aludj jól gyermekem, szerintem hülyeség. a baba is és a szülők is kikészülnek csak és megy este a 1,5- 2 óra ordítás mindenkitől teljesen feleslegesen.
bocsánat, h kicsit nyers voltam.
a lényeg, h figyelj a babád igényeire és aszerint altasd. ennyi.
Én is olvastama Suttogót már terhesen és elhatároztam h ezt fogom alkalmazni..de az élet másként alakította a dolgokat és az öztöneimre hallgattam. Jól tettem :) Kiegyensúlyozott, nuygodt baba, 4 hetesen átaludta az éjszakát, se cumi, semmi pótlék nem kellett...
hallgass saját magadra! minden család más, minden gyerek is, nem lehet kategorizálni.. hagyd a könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!