Miben hibázhatok? A Suttogó módszerét alkalmazom 5. napja, de a helyzet csak romlik napról-napra. Most már azért sír, hogy felvegyük :- (, úgyhogy ezzel sem vagyok előrébb. Van esetleg valami jó tanácsotok?
Pedig hasonló, amit én csinálok.
Fürdés, vacsi, móka, puszi, éjjeli fény, kezemben tartom, simizem a fejét, leteszem, ha nagyon sír kiveszem (ez 2 napig volt csak), ha kicsit sír, akkor a hátát simogatom, de nem veszem ki, nyöszörög, helyezkedik. Ahányszor kell kiveszem, megnyugtatom, de nem énekelek már, nem ringatom, nem dúdolok, csak állok és tartom a karomban. Aztán leteszem. Ha már magyaráz az alvós játékának (eööö, agú, ööö, éé...) akkor tudom, hogy altatja magát. Hát simit befejezem és ellépek az ágytól, hogy ne lásson. Nálunk működik.
Biztos elég fáradt ahhoz, hogy aludjon? Vagy esetleg túl fáradt is?
(1. voltam)
Nem tudom mi lehet a baj. Lehet tényleg csak rád van szüksége.
Én csak azért hagytam fel a ringatással, mert nem aludt nyugodtan. Fél óra alvás után felébredt, nyöszörögve, nyúzottan. Így, hogy magától alszik el, nappal egy, éjjel 4-5 órákat képes már aludni.
Amit az utolsó válaszoló ajánlott, a címéből gondolva nagyon jó könyv lehet. Nem ismerem. Nekem van még két másik könyvem, Aludj jól gyermekem, ami talán még szigorúbb, mint a Suttogó és az Álomba ringató praktikák. Ha érdekel valamelyik, szívesen elküldöm. Ha nem is tudod felhasználni, talán mégis merítesz belőle valami ötletet.
Egyébként szeparációs félelem nem lehet még nála? Lassan abban a korban van.
(1. és 3. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!