Baj ha én egyáltalán nem érzek tejleadó reflexet? Akkor sem, ha a C fogást alkalmazom.
Ha a babád megfelelően gyarapszik, akkor nem baj. Hiszen nem az a lényeg, hogy Te "érezzél valamit", hanem hogy a babádnak legyen teje.
Állítólag van egy pici százaléka a nőknek, akik nem érzik, én erről már hallottam. Úgy látszik bele tartozol, de nem baj!
Én is hallottam már ilyen anyukáról. Volt teje, szépen gyarapodott a gyermeke, mégsem érezte a tejleadó reflexet.
A baba evési tempójától (nagyon lassú, hosszú szoptatás) is függ, hogy érzi-e az édesanya. Lehet, hogy a következő babád másképpen fog szopizni, s nála érezni fogod!
Ha szopi közben időnként (újra és újra) hallod, látod, hogy a babád aktívan "dolgozik", ritmikusan szív és nyel, akkor biztos lehetsz benne, hogy épp reflexed van. Vagy fejés közben is láthatod (ha épp), ilyenkor több sugárban spriccel a tej a mellből.
Nem feltétlenül kell érezni, ez eseti.
Én sem érzem, szerintem nem nagy gond mert látom, hogy eszik, hallom, ahogy nyel stb.
Csak sajnálom, h nem tudom milyen érzés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!