10 hónapos a babám, miért olyan nehezen indul be a tejleadó reflex? Elmegy a tejcsim?
Figyelt kérdés
Az első babámnál nem is figyeltem ilyesmire. De most idáig annyira éreztem azt a bizonyos bizsergést amikor megindul a tej és most sokszor percek kellenek míg elindul. Mi lehet az oka. Sokszor alig van türelme kivárni hogy meginduljon.
Mit tegyek? Egyáltalán tehetek valamit?
2011. ápr. 22. 08:31
1/1 anonim válasza:
Hogy mitől lehet, azt nem tudom, de talán ha egy picit rátennéd a mellszívót szoptatás előtt, hogy stimulálja, ill. beindítsa a tejcsit. Így talán elkerülhető lenne a baba türelmetlenkedése. Esetleg szopik után még próbálj meg fejni egy kicsit (akkor is, ha nem jön), azzal is további tejtermelésre serkentve, hogy ne kelljen tartanod az elapadástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!