Olvasom, hogy fejésnél várjunk meg 1-2 tejleadó reflexet. Oké, de honnan tudjam mikor van ez?
A tejadó reflexnek azt nevezik (szerintem), amikor a másik melledben érzel egy olyan bizsergető, összehúzódó érzést. Olyan, mintha húznák a szalagokat, izmokat. valahogy így tudom leírni.
Nekem is csak a szopi/fejés elején volt ilyen. Utána nem.
Betti válasza:
Többedik tejleadó reflexet nem nagyon lehet érezni már,abból tudod,hogy újra jól megindul a tej.
Van egy jó praktikám a beindításra:amikor már egyik mellből sem jön a tej,mindkét mellbimbót kicsit sodorgatni kell,mintha a baba ingerelné a szájával.Nekem ez be szokott jönni,próbáld ki.Többször is megismétlem egy fejés alkalmával.
Üdv
Köszi a válaszokat!
Én is csak az elsőt érzem, nekem mintha tűvel szurkálnák a mellbimbóm, és akkor jön is a tej, póló átázik, ez jelzi, hogy kaja idő :-) babám már jelzi is hogy ébren van, jöhet a cici :)
De utána ilyet nem érzek a következő szopiig. Meg olyan sem volt, hogy ha a fejésnél nem jött több tej, akkor utána megint beindult volna.
Azért várok további válaszokat is, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!