Aludj jól gyermekem módszert alkalmazom 9 hós kisfiamnál, de ha bemegyek hozzá, csak még erősebben rákezd a sírásra és még inkább nem akarja abba hagyni. Ez mindenkinél így van?
Engem most le fognak pontozni, de nem baj, szerencsére nem zavar :). Én is az aludj jól gyermekem-mel kezdtem, ezt csináltam 2 hétig, volt, hogy 15x mentem be, mindig több percet hagyva szünetnek, nem vált be. Aztán a Suttogó-t olvastam, az abban leírt praktikákat is bevetettem, az sem vált be. Aztán gondoltam mindegy, megszoptatom, nem baj, hát ha felkel és sír, majd attól visszaalszik. Az eredmény az lett, hogy elkezdett egyre gyakrabban felsírni, és egy idő után 8x kelt fel éjszaka, úgy nagyjából óránként. Eltelt a próbálkozásokkal 3 kerek hónap, fél éves korától 9 hónapos koráig! Akkor azt mondtam, elég, már élő halott voltam, magunk közé is próbáltuk tenni, az sem volt jó, semmi sem segített, így nagyon kegyetlen anyukaként hagytam, üvöltsön!!!! Mi kint sírtunk a párommal a konyhában, kisfiam bent a szobában. 1 hétig tartott, az első éjszaka 3 órát sírt egyhuzamban, második éjszaka kb. másfelet, és ez így rövidült, az utolsó két éjszaka az egy hétből már csak pár perceket, azóta átalussza az éjszakát. Voltunk vele alváscenterben is, ott azt mondták, 1 éves kor alatt magára lehet hagyni, hogy sírjon, ha nem látunk más megoldást, 1 éves kor felett tilos, mert akkor már súlyosan sérülhetnek lelkileg.
Bár bevált volna bármi más, Isten látja lelkem, mindent megpróbáltam, de nálunk csak ez segített :(
Sok sikert, remélem szerencsésebb leszel, vagy kitartóbb, bár úgy érzem, 3 hónap elég kitartás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!