6 hónapos babám csak kézben alszik el. Hogy tudnám kiságyba szoktatni?
Hát sírás nélkül nehezen fog menni az biztos. Az én lányom még csak 3 hónapos ugyan, és Ő is ölben alszik el, ami nem baj szerintem, még egy hat hónapos babánál sem. Én minden esetre úgy csinálnám (fogom csinálni) hogy amikor már nagyon álmos teszem be az ágyba, símogatom, énekelek neki esetleg mellé fekszem. Ha nagyon sír kiveszem megnyugtatni, aztán vissza. Jó megoldásnak tartom erre az esetre a cumit, bár az én lányomnak egyenlőre egyátalán nem kell. Próbáld elolvasni a Suttogó titkai című könyvet, van bennen egy-két okos ötlet.
Sok sikert!
Köszi a segítséget. Az a gond, hogy nem nyugszik meg, amíg nem veszem fel. Kézben is előfordul, hogy több, mint egy óra alatt alszik el. El se tudom képzelni, hogy mennyi idő lenne ha egyedül hagynám.
A suttogót már több ismerősöm próbálta, de senkinek sem jött be.
Mikortól fontos, hogy egyedül aludjon el a baba? Van olyan kor, amikortól könnyebb átszoktatni? Milyen korban próbáltátok először az egyedül alvást? Mennyi idő alatt aludt el a baba? Hány nap volt, mire megszokta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!