1hónapos babát átlehet a kiságyba szoktatni? Ha igen hogyan?
Napközbe szinte csak rajtam alszik el és ha próbálom a kiságyba letenni rögtön felébred és sír. Szinte alig tudok valamit csinálni napközbe segítségem nincs párom du 5-ig dolgozik szülők távol vannak (600km)
Este meg közöttünk a franciaágyba elsö szoptatáskor átviszem a szobájába és kaja után a kanapén alszunk tovább kettesbe.A védőnő szerint ez nem baj mert szüksége van a közelségre de félek hogy később még nehezebb lesz.Egyébként sokat fáj a hasa és este az istenért sem akar büfizni.Egyszerűen bealszik de ha kiságyba kerül rögtön felébred.Sajnos sokszor a hasa miatt kell fel.Pedig már cseppeket is kipróbáltunk.Nem tudom mit csináljak?!
Kitartás!
Igaza van a védőnődnek, a közelségedre, testkontaktusra van szüksége ahhoz, hogy biztonságban érezze magát. Ha megkapja tőled a biztonságot, nemhogy rosszabb lesz, sokkal inkább önállóbb lesz tőle, mivel jelenleg Te jelented számára a világot, ezáltal ha megtanulja, hogy a világ biztonságos, később fokozatosan "leválik" rólad, mert érzi, hogy nincs mitől tartania.
Most alapozod meg a későbbi bizalmát is, érdemes kitartani!
Időről időre próbáld meg letenni a kiságyába, de ne hagyd sírni benne, ha nem megy, egy ideig megint ne erőltesd! Szép lassan rá fog jönni, hogy rád mindig számíthat, akkor is, ha nem rajtad alszik.
Köszönöm mindkettőtök válaszát. akkor még nem vesztettem semmit mert mások azzal riogatnak hogy később nem tudom leszoktatni.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:45 nagyon szépen megfogalmaztad remélem majd idővel tényleg " leválik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!