Tényleg olyan gonosz vagyok amiért a kisebbik fiamat be akarom szoktatni a kiságyba a gyerekszobába?
Figyelt kérdés
A nagyobbikkal "elrontottam" rögtön az első nyikkanásra kikapkodtam a kiságyból, szinte 1 napot nem aludt benne. A kicsivel nem szeretném ugyanezt a hibát elkövetni. A környezetemben mindenki úgy néz rám mintha marslakó lennék, ha elmondom, hogy a kicsi a kiságyban van a gyerekszobában, ami 5 méterre van a hálószobánktól. Szerintük a babának a legjobb helye anyuka és apuka között van a hálószobában. Tényleg túl "kemény" vagyok a kicsihez? (Nem sír a kiságyban, szerencsére nagyon jó baba)2011. jan. 27. 15:05
1/9 anonim válasza:
Kisfiam első perctől kezdve a saját szobájában, a saját ágyában alszik. Most 16 hónapos lesz, nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt gyerek, éjszaka simán alszik egyben 12-13 órát.
Akkor én egy dög vagyok?
2/9 anonim válasza:
Ez hülyeség... mármint amit mondanak neked.
Hosszú távon mindnekinek az a legjobb, hogy ha a baba/gyerek a saját ágyában alszik. Ha ő simán elvan a kis helyén, akkor miért kellene magatok közé szoktatnod? Szerintem nagyon jól csinálod!
Amúgy kb. 5 méterre van nálunk is a gyerekszoba a szülői hálótól; bébiőr + légzésfigyelő, ajtók nyitva, úgyis meghallja az ember az utolsó kis nyikkanását is.
3/9 anonim válasza:
Legalább te tanultál a hibádból! Ha így döntöttetek, akkor ne hagyd magad befolyásolni! Ez miért gonoszság? Szerintem sokkal gonoszabb dolog 1-2 évesen áttenni külön szobába, amikor marhára nem fogja érteni, hogy ha eddig anyáékkal lehetett aludni, akkor most miért nem...
4/9 anonim válasza:
Nem vagy gonosz!
Sőt nagyon jól tetted, neki is így jobb és magatoknak is!
5/9 A kérdező kommentje:
Nálunk is be van kapcsolva a bébiőrző, de állítom hamarabb ott állok az ágyánál, mint megszólalna. Szeretnék kitartani az eredeti elképzelésem mellett, főleg hogy még a nagy sincs 3 éves, véletlenül is megüthetné vagy ráeshetne ha a mi ágyunkban lenne. Szóval a kicsi a kiságyban van a legbiztonságosabb helyen. A nagy nekem nagyon hasfájós volt, és lusta voltam átmenni hozzá 25-ször a gyerekszobába így ragadt köztünk. Reggel meg mindannyian hulla fáradtan keltünk mert később össze-vissza rugdosott, keresztbe feküdt, mi meg lelógtunk az ágyról. Nagyon nehéz időszak volt.
2011. jan. 27. 15:13
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Csak tudjátok nagyon nehéz, amikor azt mondják, hogy érzelmileg sivár lesz a kicsi, mert "szegény" egyedül kuksol a szobájában. A nagymamám is azt mondta, hogy ki a fene szeret egyedül lenni/aludni? Pedig szerintem az anyukám se vele aludt anno!
2011. jan. 27. 15:15
7/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz az ilyenekkel. Érzelmileg sivár??? Szegény gyerekem... olyan rossz lehet neki, hogy ilyen kiegyensúlyozott, boldog, állandóan mosolygós, minket össze-vissza ölelgetős, puszilgatós gyerek...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2011. jan. 27. 15:45
9/9 anonim válasza:
Baromsag!te csinalod jol!tessek egy ellenpelda!en a ksilanyomat eleinte sajat agyaban aludt!mostmar nem hajlando z agyaban aludni!ha kell egesz ejszaka üvölt ameg ne jöhet közenk!1eves volt multheten!en csinaltam rosszul!most se magaelet semmi csak gyerek ejszaka közepen az agyban!:-( te csinalod jol!en sajnos mar az agyba szoktatasrol lecsusztam!majd talan 1ev mulva.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!