Anyukák, csak nekem nem tetszik ez a sírni hagyós módszer? Van más is aki nem alkalmazza?
Szia! Én sem hagytam sírni a babámat, bementem hozzá és megnyugtattam, de nem vettem ki a kiságyból. Nem szerettem volna, ha azt hiszi, nem számíthat rám. Most 10 hetes a kislányom, és magától elalszik, minden sírás nélkül.
Szóval osztom a véleményed!
Te ne alkalmazd!!!
Egyébként van ötleted??????????????
10 hetes anyukának csak annyit, hogy megnyugtassalak ez később változni fog.
7,5 hónapig itt sem volt gond!
Véleményem:(saját!,másnak nyugodtan lehet más, ne bántsatok miatta):
Én sohasem hagytam (és szerintem nem is fogom) sírni a lányomat addig, amíg végül belefárad és elalszik.Ha ő sír, akkor tényleg baj van általában, és akkor inkább azon vagyok, hogy kitaláljam, mi lehet a baja. Ez persze nem azt jelenti, hogy felkapom, és rögtön dajkálgatni kezdem, és várom a csodát, de nem hagyom magára, és figyelem a jeleket, hogy kitaláljam mi lehet a baj.
Vannak esetek, amikor tudom (mert már szerencsére elég jól ismerem), hogy azért sírdogál, mert már annyira fáradt, álmos, hogy emiatt nyűgös, akkor persze leteszem aludni, és előfordul hogy még picit sírdogál mielőtt elalszik, hiszen le kell hozzá nyugodnia. De ez maximálisan kb 5 perc szokott lenni,vagy kevesebb.
Nekem sem tetszik. Előbb-utóbb megtanul egyedül elaludni a kisgyerek is. Mi altatjuk a babánkat (11 hónapos), nem kell sokat, max 3-4 percig kell csak ringatni. Minket ez nem zavar, valószínű hogy 18 éves korában már nem fogjuk ringatni.
Ezen kívül mindig az jut eszembe, hogy én sem egyedül alszom el, hanem a férjemmel, szegény babának akkor miért kéne egyedül a saját szobájában??? Mi itt elringatjuk, és ha elaludt, átvisszük. Reggel amint megnyekken, már hozzuk is át. Éjjel sosem ébred fel, 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, nagyon nyugodt baba.
Olyan hamar felnőnek, addig is megadok neki mindent, amit kér, szerintem ez nem elkényeztetés, hogy neki szüksége van rám, vagy az apukájára, amíg elalszik békében, és nem ordítva. Számomra az elkényeztetés nem ebben mutatkozik meg.
Szia!
Én soha nem hagytam/hagyom őket sírni. 7hónaposak és nem tartom jónak hogy sírjanak. Lehet sokan nem értenek velem egyet, de úgy gondolom egy ilyen picúr nem sír ok nélkül. Lehet csak ölelgetésre vágyik és ezt meg kell nekik adni. Egyébként sem bírom elviselni ha egy baba sír, a sajátjaimnál meg pláne. Én mindig megvigasztalom őket. Ezért vagyok én az anyjuk. Egy felnőtt embernek sem jó, ha szomorú én nincs akire támaszkodhat, akkor gondoljon bele, hogy milyen egy pici babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!