Miért szimpi sok anyukának a sírni hagyós altatós módszer?
5 hós babám volt hogy óránként ébredt.Még most is fenn van 1x2x éjjel 20 hós.De soha nem hagynám sírni.
Egyébként ezek(aludj jól) a babák is felébrednek éjjel csak nem jeleznek,önnyugtató babának hívják őket.
Sziasztok!Igaz,hogy nekem nincs sok tapasztalatom(első gyermekem),de nekem szívem nem volt sírni hagyni a lányomat.Pedig sokáig kellett mellette lennem,mire elaludt.Mostanra megtanulta,hogy bármi baja van,én ott vagyok és megvigasztalom.Így eljutottunk oda,hogy napközben is,és este is csak lerakom az ágyába és alszik.Szerintem ez humánusabb módszer.De persze mindenkinek más módszer válik be.
5 hónapos kislány anyukája
Ez szerintem nevelés kérdése is.
Én ha nincs olyan dolog amiért sír pl pisis, fáj valamije, éhes, unatkozik akkor általában hagyom pár percig sírni, ott vagyok vele a szobában de csak szólok hozzá, de nem veszem ki. Éjjel pedig mindíg átmegyek ha sír, még nézem ha nincs gond adok neki pár korty vizet, és eljövök onnan, ált 5 perc mulva vissza alszik, és reggelig fel se kell.
Szia! Szerintem két különböző dolog éjszaka és nappal.
Nem azért hagytam nappal sírni mert annyira szimpi volt hallgatni. Hanem mert elrontottam azzal, hogy mindig ölben altattam. És amikor már fél éves lett baromira nem volt kellemes cipelni. Mondjuk nekem éjjel szerencsére mindig alszik, 1x 2x felébred, akkor kap teát és vissza is alszik. Nappal pedig maradt a sírva hagyós történet. Mert senki nem úgy születik hogy mindent tud, meg kell tanítani neki, ez pedig nem megy sírás nélkül. Mint ahogyan semmi ami más mint a megszokott.
Mire két éves lesz a gyereked, addigra rájössz, hogy miért szimpi néhány anyának a sírni hagyós módszer. Mert mondjuk addigra szeretnének átaludni egy éjszakát, vagy mert máshogy nem tudják a gyereknek megatnítani, hogy éjjel alszunk, nem pedig eszünk, iszunk, játszunk.
Megjegyzem én is abba a táborba tartozom akik ugranak az első nyikhajra, de az én babám még pici 8 hónapos, de úgy érzem, ha már nagyobb lesz és még mindig nem szokik le az éjjeli kelésekről, akkor az ő érdekében is kénytelen leszek valahogyan leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!