Uton van a masodik baba es anyagiak miatt nem tervezunk tobbet. Hogy dolgozzatok fel, ha szeretnetek meg gyereket, de nem vallalhattok tobbet? Illetve azt hogy nonek a gyerekek es hianyzik a babakor?
"Szüljön mindenki annyi gyereket, amennyit akar, csak tartsa is el és nevelje gyereknek megfelelő körülmények között." - Na ez hogy jön ide???? A kérdező már több gyereket NEM TERVEZ!
"Aki pedig nem tud valamiért annyit, mint amennyivel babázni szeretne, dolgozza fel. Értelmes, felnőtt embereknek talán sikerül. Talán.." - Igen, ez lett volna a kérdés amire nem kap választ. Én nem tartom a kérdezőt nem értelmes embernek attól még hogy ezt nem sikerült feldolgoznia. Nyilván fel fogja dolgozni, ehhez kért volna kioktatás helyett (hogy ilyen-olyan anyagi helyzetben nem szabad még harmadik gyereket szülni) segítséget.
Tudom, hogy ez már nem segít neked, kérdező, de mi ugyanezen okból döntöttünk a nagyobb korkülönbség mellett. Így a második gyerekkel is nyugis, élvezetes volt az első pár év, nem a túlélésre játszottunk.
Hány évesek vagytok? Teljesen kizárt, hogy 8-10 év múlva újra tudtok egy gyereket vállalni?
"Én pedig nem tartom azt értelmes embernek, aki ahelyett, hogy örülne a 2. gyerekének(akit csak most vár ráadásul!)tönkreteszi a várandósságát azzal, hogy azon siránkozik, hogy nem lesz 3. gyereke." - Miből gondolod hogy nem örül a második gyerkőcnek? Hol olvastad?
"Azt meg egyenesen a butaság jelének tartom, hogy úgy tűnik csak addig boldog a gyerekeivel, amíg azok babák." - Ilyet sem írt... és ezt Te sem gondolhatod komolyan hogy ez így lenne.
Kedves 71%-os válaszoló. Egyértelmű, hogy nem kívánod felfogni, amit írok, csak kötözködni akarsz. Nekem sem időm, sem kedvem neked tovább magyarázni. Egyértelműen leírtam a véleményem, ennek nem kell egyeznie a tiéddel, nem vagyunk egyformák. Elfogadom, hogy szerinted normális, ahogy a Kérdező gondolkodik, de ettől még szerintem nem az. Én legalábbis szégyellném magam, ha ilyen mentalitással várnám a gyerekemet. Ennyi.
Ne fárasszuk egymást tovább, mert semmi értelme.
Oké, szóval nem tudsz már erre válaszolni, hanem inkább én kötözködök :)
Abban igazad van hogy mi soha nem fogunk egyet érteni. 0 infó alapján nem fogok lenézni valakit, aki csak segítséget kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!