Uton van a masodik baba es anyagiak miatt nem tervezunk tobbet. Hogy dolgozzatok fel, ha szeretnetek meg gyereket, de nem vallalhattok tobbet? Illetve azt hogy nonek a gyerekek es hianyzik a babakor?
35nm-es vagyok...még nincs 3 éves a nagy,a pici meg 9 hónapos,még messze van az íróasztalos korszak...addigra tovább költözünk.Sőt előbb,mert szeretnénk még egy gyereket!na gondolom ez tuti kiveri a biztosítékot sokakban de nem érdekel...
amúgy én ezt a marha nagy szélsőséget nem értem...ha valakinek van 2-3 gyereke miért nem mehet moziba,miért nem spórolhat össze nyaralásra,ami mondjuk nem hawaii,de azért belföld és jó.
Miért van az,hogy legyen inkább 1 de annak mindent???és akkor csodálkozunk,ha sok az önző felnőtt...
Amúgy meg ez a külön szoba kérdés szerintem nevelés kérdése...mi 5en vagyunk tesók, sokáig voltunk 1 szobában kettesével,a pici meg s szüleinknél,és tök jól éreztük magunkat!Mikor nagyobb házba költöztünk és mindenkinek volt külön szobája,akkor csak a nappalit használtuk,csak aludni mentünk a szobánkba,mert inkább együtt voltunk mint külön-külön...
21-es, ha már átmentél személyesbe.
Az én férjem is pedagógus, és így van 3 gyermekünk, szóval nagyon jól tudom, hogy milyen abból megélni. Másrészről azt írod, anyád egyedül nevelt, tehát nem volt normális családod, ebből egyenesen következik, hogy nem volt olyan a gyermekkorrd, mint jó lett volna, de ez nem a pénz miatt volt, hidd el. (Engem is anyám nevelt fel, tudom miről beszélek)
Arra írtam,hogy jön a sok szöveg ahol 1 van megfér 2 meg ahol kettő van megfér 3,erre írtam,hogy sokan még moziba sem tudnak elmenni,de azért ott a 2-3-4 gyerek.De mindegy nem vitatkozom ha neked jó 35m2en élni 4en akkor hajrá.
Mellesleg attól senki sem lesz önző,mert gyerekkorában nem kell szűkölködni,egymás hegyén-hátán aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!