Miért van az, hogy valaki amint kimondja, hogy a babája tápszeres, rögtön nagy lemondóan hozzáteszi, hogy sajnos? Olyan szörnyű dolog ez a mai világban?
Én úgy vagyok vele, hogy akinek megy, szoptat, akinek nem megy, az úgysem tud mit tenni.
Ezerszer inkább tápszer, mint az a kínlódás, amit itt egyesek leírnak a fejéssel meg a szoptatással. Nekem fontosabb, hogy a gyerekemnek kipihent, normális anyja legyen, minthogy még egy hétig szoptathassam.
Mi olyan rossz ebben?
61-es: ezt kifejtenéd, már úgyis személyeskedünk.....:
És az asszonyka szoknyája elég nagy lehet, ha mindig így kell nyilatkoznia...
Ezt a szólás-mondást még nem hallottam, hogy is érted kedves válaszoló?
Úgy látom, most már erősen eltértünk az eredeti témától. Egyébként én a fenti hozzászólással értek egyet. Ha valakinek nem megy a szoptatás, akkor ezt el kell fogadni, es továbblépni. Nem múlik ezen semmi. Megpróbálta, megtett érte mindent, mégsem működik.
Az meg, hogy ez mindenkinek a saját döntése, nem igaz, hiszen rengetegen szeretnék, mégsem megy. (most ne menjünk bele az okokba).
Szerintem a babának nem lesz semmi baja, épp ezért felesleges az egymás támadása. Nekem tápszeresként semmi bajom azokkal, akik szoptatnak, illetve fordítva sem lenne. Aki becsületesen neveli, eteti a gyerekét, szerintem mindegy, mivel teszi.
Sosem tenném fel ezt a kérdést senkinek, mert szerintem magánügy.
Tényleg kár, hogy sokan rá vannak kényszerítva, hogy hozzátegyék a válaszukhoz azt a bizonyos "sajnos"-t, mintha ez valami bűn lenne.
Igen, sajnos a 12. válasznál eltértünk az eredeti témától. Én csak azt hangsúlyoznám, hogy megelőzésképpen teszem hozzá a "sajnost", a felvázolt okok miatt.
Tanulság számomra: mindig van olyan, aki nem a kérdésre akar válaszolni, hanem személyes sérelmeit szeretné kifejteni, majd magát fényezni. Ez annyira pofátlan dolog, hogy a többiek, akik a kérdésre válaszoltak, nem szeretnék ezt az értetlenkedő butaságot annyiban hagyni, ezért ők is eltérnek miatta a témától. Ez hiba, annyi nem ér az egója, tényleg.:) Máskor nem hagyom magam beugratni ebbe.
Nem, a tiéd miatt.
Ez volt hiba, meg is írtam.:) És már megint a szövegértési gondod...a jövőre vonatkozott a meglátásom, hiszen itt már mindegy, elcseszted a kérdező kérdését, mi meg segítettünk benne. Nem érzed magad viccesnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!