Mikor "kell" arra szoktatni a babát, hogy egyedül aludjon el a kiságyában?
Pontosan, mint az előttem szólók!
Amikor elkezdett ácsorogni a babám, ez már nem jött be.
8 hósan kezdtem altatni, aztán szépen arra szoktattam, hogy be az ágyba, én meg a szobában maradok míg elalszik.
Akkor kell, amikor a szülőknek és a babának ez már kényelmetlenné válik. Szerintem fontos, hogy a baba ne egyedül aludjon el, hanem az édesanyjával. A kisfiam 2 éves koráig mellettünk aludt el, majd egyszercsak bevonult a szobájába minden átmenet nélkül elaludni:-)
Hallgass a szívedre és az ösztöneidre, ne arra, aki megmondja, hogy mit kell és mit nem.
Ráérsz még, kicsi. Ha már nehéz lesz, akkor magadtól se emelgeted majd. Nincs olyan , hogy kell! Ami nektek jó, az jó.
Olvasd el ezt a cikket: [link]
tudom nem ezt kérdezed, csak így kaphatsz tanácsot pro és kontra.
Amíg nekek megfelel, addig nekünk jó. Ha tízévesen teszed is le, de hidd el, 8 hónaposan nem fogod emelgetni annyit. Nem is hagyja, elmászik.Az enyémek mentek aludni önként, ahogy mozogni bírtak.Kivettünk egy rácsot a kiságyból, s bemászott a lyukon önként, ahogy mászni tudott. Persze, amikor álmos volt.(nem akkor, amikor én akartam aludni..hihi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!