Hogy lehet egy kisbabát arra szoktatni, hogy egyedül is ellegyen a kiságyában kicsit?
A nagyobbik 21 hós, rá nem bízhatom, mert "megzabálja":.)
A játékokhoz még kicsi, de a körforgó nekem is eszembe jutott már, hogy felteszem, hátha:.-)
Nem szeretném elkapatni, de nem hagyhatom üvöltni, ha pl a nagyobbik aludna...
az első babáddal hogy volt? ő elvolt magában?
sajnos vannak babák, akik nincsenek el egyedül, hiába szoktatod. ezt csak az tudja, akinek ilyen típusú gyerek jutott, lehet a tied is ilyen. nálunk kb. 9 hós koráig ment ez, amíg el nem kezdett mászni (kúszni sose kúszott). addig egyszerűen szinte mindig kézben, ölben volt, különben sírt, mint a fene. azóta ez megszűnt, egyre jobban elvan magában azóta, már 15 hós múlt.
Az első babám elvolt, vele nem volt ilyen gond. Ő alig aludt valamit, napjában 2X fél órát, mégsem volt ilyen gondom vele, szépen elnézelődött.
Most feltettem a kicsinek a forgót, az ágyra is tettem ki néznivalót, de oda se neki...
Hát ő ilyen, ez jutott:-))
Néha sír szegényem, nem tudok mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!