Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül lehet hagyni egy 2...

Egyedül lehet hagyni egy 2 hetes babát?

Figyelt kérdés
Rettenetes lelkiismeret furdalásom van:((( 1 órája bőgök már hogy lehetek ilyen?
2013. máj. 25. 19:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%

Sok anyuka fél ennyire, de nem történt semmi, szóval sírni nem kell. 5 perc az semmi. De ha ennyire félsz, akkor vidd magaddal a fürdőszobába, hordozó, mózeskosár, valami. És beszélgess valakivel, mert a depresszió nagyon veszélyes lehet....

Off: miért felelőtlen egyből, akinek nincs légzésfigyelője?!?! 3 gyerekem van, és egyiknél sem volt. Mekkora sz*r vagyok

2013. máj. 26. 08:04
 32/35 A kérdező kommentje:
A férjem délután megy el és éjjel jön haza. Szép napot mindekinek!
2013. máj. 26. 10:26
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
31-es vagyok. Általában hidegen hagy, de most mi rosszat mondtam?
2013. máj. 26. 10:54
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokan egész éjszakára másik szobába rakják már az első otthon töltött nap végén. Egyedül hagyják. Nem kell ilyeneken fent akadni. Én mondjuk volt, hogy bevittem a hordozót a fürdőszobába, és úgy figyeltem közben.

Ha ennyire ki vagy borulva keress egy pszichológust, vagy legalább egy közeli barátot, és beszélgess vele, mert a szülés utáni depresszió nagyon csúnyán is végződhet.

Amúgy én sem értem ért felelőtlen, akinek nincs légzésfigyelője?! Nekünk sem volt (2 gyerekem van)

2013. máj. 26. 11:00
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki akar légzésfigyelőt az vegyen, aki meg nem, az ne vegyen. Ennyi.

Mi vettünk, mert engem a sírás kerülgetett mindig, amikor meghallottam azt a szót, hogy bölcsőhalál. Nekem ez fontos volt, de nem nevezem felelőtlennek azt, akinek nincs. Engem megnyugtat hogy van.

De azt nem szeretem, amikor osztják az észt néhányan, hogy mit hogy KELL csinálni, mintha legalábbis mindent csak egyféleképpen lehetne, és mindenkinek kötelező lenne mindent ugyanúgy csinálni.

2013. máj. 26. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!