Kertes házban laksz, nagy kerted van, röviddel a baba születése után foglalkozni kell a kerttel, ami vagy 2-300m-re van a háztól. Bébiőrrel egyedül mernéd hagyni a babát? Kombinálnád légzésfigyelővel? Vagy egyik sem, nem mennél ki?
Mi tavasztól nem jövünk be szinte sosem a házba. :) Még egy rezsót is vettem, és kint kavargatom az ebédet, amíg játszunk, szépítjük a kertet, vagy a veteményesben vagyunk.
Amikor a kisebbik pici volt, akkor mindig kint aludt a babakocsiban, vettem egy szúnyoghálót a babakocsira, és istenien jókat aludt kint.
Bent egyedül nem szívesen hagynám egyedül.
Nekem még nincs gyerekem,szóval ne vedd 100%-osnak a válaszom. :)
Én bébiőrrel egyedül hagynám,de csak akkor, ha egy megbízható személyről van szó. Gondolok itt rokonra,barátra,szomszédra,vagy olyan babysitter-re,aki lehetőleg nem egy 50 éves szőrös taxisofőr,hanem pl egy fiatalabb lány. :) Jah,és ha egy idegenre esik a választás, először találkozz vele. Így te is nyugodtabb lehetsz. :)
Remélem segítettem picit. :)
4-es vagyok.
Jah igen. Lefelejtettem azt,amit előttem is írtak.
Ott vab B tervnek, h kiviszed magaddal. :)
4-es:
A bébiőr az egy kütyü,amivel ha távolabb van a szülő,hallja ha sir a baba :)
Nem személy.
igen, aranyos volt a hozzászóló:)))
a bébiőr egy kütyü, olyan, mint a walkie-talkie, hallod, sír-e a baba, ált. légzésfigyelő is van hozzá, ha nem szuszogna, csipog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!