Maradt valaki egyedül nagyon kis babával?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ezt én tettem ki novemberben. Ez az alapvető probléma. Végül decemberben megszületett a kisfiúnk, addig mindenben segített. Egyszer volt egy berúgása azalatt, amin megint nagyon kibuktam, de veszélyesztetett terhesen nem tudtam lépni. Ott volt a szülésnél, persze az egész dolog adott mindkettőnknek egy nagy érzelmi löketet. Egy ideig úgy nézett ki, hogy minden rendben lesz, odafigyelt ránk, mindenben segített, nem ment el sehova, jól érezte magát itthon. Aztán kezdődtek az 1-2-3 sör, bor stb. Tegnap éjjel megint részegen jött haza, üvöltözött, úgy hogy itt aludt a gyerek, végül majdnem nekem jött, eltaszított úgy, hogy elestem. Ütöttem vágtam, úgy tudtam kitaszítani a szobából és bezárkóztam a gyerekkel éjjelre. Röviden ennyi.
Budapesten szeretnék lakást találni, mert ott lakik a családom, barátaim. Mi most máshol vagyunk. Kb. havi 120 körül tudok gazdálkodni majd, ahogy számolom. Köszönöm a gyors segítőkész válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!