Két hónapos a kisbabám és tudom, hogy el kell mennünk innen. Tegnap éjjel végső elhatározásra jutottam. De nagyon félek ettől. Azóta sírok, remegek, rettegek. Írnátok történeteket, akik így voltak, hogy erőt merítsek és segítsen meglépni ezt? Szüleimhez nem tudunk menni, egész éjjel olcsóbb albérleteket néztem. De azt sem tudom, hogy hogy álljak neki a dolgoknak...24 éves vagyok. Köszönöm
Elozo azer egy ferfi csaladi allapotat leellenorznem mielott agyba bujok vele.korbekerdezek aki ismeri stb
2013. ápr. 22. 15:44
22/28 anonim válasza:
előző: kösz a megértést. Legközelebb ha leülök kávézni valakivel, kérni fogom, hogy hozzon magával egy házassági bizonyítványt, erkölcsibizonyítványt, AIDSZ-hepatitisz tesztet, valamint egy banki kimutatást, hogy nincs eladósodva. Te ha kapcsolatba kezdesz valakivel, aki azt mondja, hogy egyedülálló, házasságot ígér, kapásból elkezdesz gyanakodni, hogy nem mond igazat, és utánajársz, hogy biztosan nem házas-e? Eszembe se jutott, hogy valaki ekkorát hazudna. Természetesen beszéltünk egymás családiállapotáról, mielőtt bármibe belekezdtünkvolna. A környezetünk se tudta róla, hogy családja van. Mindenkinek hazudott, és azóta is mindenki értetlenül fogja a fejét, hogy ez kiderült. Mégegyszer köszi a kritikát, legközelebb megígérem, vigyáznifogok.
2013. ápr. 22. 19:06
23/28 anonim válasza:
igen en kivetelessen utananeztem minden partneremnek hazas nem hazas es barmilyen furcsa kertem nemi betegseg tesztet mert ugye senkibe nem latok bele Ugyanugy en is elmentem tesztelni mielott agyba bujtam valakivel.
Tudod ha mindenki betartana a helyes sorrendet jaras ismerkedes egyutteles hazassag gyerek akkor ilyen dolog nem tortenne Mivel bizom a paromba es tisztelem megtisztelem azzal hogy nem adok at neki semmilyen betegseget.
kamasz gyerekeimetis erre tanitom.
remelem igazan tanultal az esetbol es legkozelbbnem leszel naiv
2013. ápr. 22. 19:34
24/28 anonim válasza:
OFF utolos, nagyon a valosagtol elrugaszkodott az elkepzelesed. Normalis ember nem allit magannyomozot arra, akivel ismerkedik, marpedig anelkul nem derul ki, hogy valojaban milyen a csaladi allapota, kivel el, mibol el, hol lakik, stb, csak arra hagyatkozhat mindenki, amit a masik mond, illetve amit o maga megtapasztal. Az meg kimondottan serto, ha az ember nemi betegseg teszteredmenyt ker a valasztottol....
2013. ápr. 22. 19:42
25/28 anonim válasza:
Óóóóóó, hogyne tanultam volna. De ha lehet, még többet tanulok az építő hozzászólásaidból: már látom a jövőt. A gyerekemet pszichológusnak fogom nevelni. Kiválóan meg fog élni a gyerekeid alapvető, megelőlegezett bizalmatlanságra (nincs is szebb annál :)) szocializált betegesen depressziós társadalmában. Remek tanácsok! Köszönöm :)!
2013. ápr. 22. 20:07
26/28 anonim válasza:
(egyébként az általad megkomponált "sorrend" gyönyörűen be volt tartva.)
Ez az igazi torodes torodok vele hogy a masik ne szedjen ossze semmi esen sem.
De ehez egy bizonyos kultura es tudas kell.
Tisztaban vagytok vele hogy morszag 30% clamydiaval fertozott ami tunetmentes viszont meddoseget ill mehen kivulit okoz ha nem kezelik.
A tobbi hpv es tarsairol nem beszelbve.
Nem a tarsamban nem bizom hanem a tarsam volt noiben.
2013. ápr. 22. 22:31
28/28 anonim válasza:
Értem, vagyis nálad az együttélés szexmentesen zajlik (de akkor mire a teszt?) Mi a sorrend együttélés fázisánál tartottunk éppen, amikor a védekezés mellett teherbe estem. És mondanom sem kell, a házasság is tervbe volt véve. Nah. Szóval az említett sorrendet a Jóisten és a gyerek rúgta fel, nem mi, rájuk kell mutogatni, ez az ő bulijuk volt. Én mosom kezeimet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!