Sokfelől hallom, hogy az éjszakát átalvó babák szülei elmennek otthonról éjszaka, a babát egyedül hagyva, mert "úgyis aludni fog". Mi a véleményetek?
Sokfelől hallod?
Én szerencsére soha nem hallottam ilyet, és a rokoni, ismerősi körömben egy ilyen állat sincs, aki egyedül hagyja éjszakára a babáját.
Első vagyok: az lemaradt, hogy ebben benne is van a véleményem.
Nem normális, aki egyedül hagyja.
Sosem hallottam még ilyet!
Én még a szemetet sem viszem le, ha egyedül vagyok a gyerekkel.
Bármi történhet, pl. elesek, kitörik a bokám, nem tudok felmenni.
Jó ez extrém példa, de sosem lehet tudni.
Ráadásul a gyerekkel is lehet bármi, felriadhat.
Soha nem hallottam még.
Nem csak, hogy felelőtlenség,de van egy olyan tippem is, hogy büntetendő, mert már ezzel a ténnyel veszélyezteti a gyereket
Kizártnak tartom, hogy normális szülő egyedül hagyná éjszakára a gyereket. Pláne, hogy ezt sokfelé tennék.
Úgy viszont sok ismerősöm csinálja, hogy odarendeli a nagyszülőt, vagy a babysittert, és így hagyja egyedül a gyerekét - tehát csak ő nincs vele, felnőtt van.
Ha egy szülő normális, akkor nem hagy egyedül egy babát, hiszen bármi történhet, pl. tűz, és akkor vége.
Szerintem csak félreértetted. Ha nem értetted félre, akkor az nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!