Sokfelől hallom, hogy az éjszakát átalvó babák szülei elmennek otthonról éjszaka, a babát egyedül hagyva, mert "úgyis aludni fog". Mi a véleményetek?
Nagyon felelőtlen szülők, ha TELJESEN egyedül (még nagyszülő sem) hagynak akármilyen korú gyereket. Szerintem ez még a gyermekkorú veszélyeztetése kategóriában is bőven benne van!
Hirtelen eszembe jutott kismillió eset, amikor ha nincs ott senki, akkor nagy baj lehet (és még nem a legsúlyosabbakra gondoltam)
Én sem hallottam még ilyenről,megáll az eszem.
Sosem hagyom egyedül a gyerekem még akkor sem ha alszik és soha nem is tennék ilyet,nincs az a buli,sőt nincs is semmi olyan amiért/akiért megtenném...
Sokan még mindig nem tudják, hogy büntetendő otthon hagyni egyedül a gyereket. Azt hiszem, ez a 10 év alattiakra vonatkozik, most hirtelen nem tudom pontosan.
De aki egy babát otthon hagy, azt fel is lehet jelenteni. Ha nekem mesélne ilyet az ismerősöm, akkor tutira jelezném a területi védőnőnek, rosszabb esetben a gyámügynek, rendőrségnek. Lehet, hogy a kisbaba élete a tét, hisz ti is tudjátok, mi minden megtörténhet.
Ha "csak" annyi történik, hogy a baba felébred sírva, és a szülő még órákig nem jön, és csak sír és sír, a kaki csípi a fenekét, az is ugyanúgy szívszorító. :(
Akit ismerek, neki már felnőtt a gyermeke. Ennyit mond: "látod, nem lett semmi baja."
A másik egy osztálytársam, őt hagyták ott mindig, az anyja mesélte.
A harmadik meg a nagyon hanyag fiatal, anyukának ezek után nem mondható nő, ő konkrétan bulizni jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!