Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maradt valaki egyedül nagyon...

Maradt valaki egyedül nagyon kis babával?

Figyelt kérdés
Két hónapos a kisbabám és tudom, hogy el kell mennünk innen. Tegnap éjjel végső elhatározásra jutottam. De nagyon félek ettől. Azóta sírok, remegek, rettegek. Írnátok történeteket, akik így voltak, hogy erőt merítsek és segítsen meglépni ezt? Szüleimhez nem tudunk menni, egész éjjel olcsóbb albérleteket néztem. De azt sem tudom, hogy hogy álljak neki a dolgoknak...24 éves vagyok. Köszönöm

2013. febr. 24. 07:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
ha édesanyáddal jó a viszonyod (és már miért ne lenne jó),én a közvetlen közelébe költöznék.amúgy amit leírtál a párodról ez az egyben én is írhattam volna.józanon nem lehet rá hatni?én beszereztem a bíróságról a váló papírokat és megmondtam ha 1 sört is megiszik innentől kezdve viszem a gyereket a fél lakással.sok erőt!
2013. febr. 24. 10:10
 12/28 anonim ***** válasza:
35%
Persze, utolso, ez igy megy... Persze....
2013. febr. 24. 10:19
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nektek jobb lesz nélküle.Ilyen emberre nincsen szükségetek.Iszákos,kontrollálni sem tudja magát.Ennyi idő alatt rá jöhetett volna,hogy apa lett.Nem a haverok és az ivás az első!Én nem fogadnám vissza a helyedben!!
2013. febr. 24. 14:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
2évessel és 34hetes pocaklakóval maradtam egyedül,ha lelkileg össze tudod szedni magad,onnantól napról napra jobb.Beszélj róla,kérj segítséget,fogadd el a segítő kezeket és a legfontosabb,ne fogadd vissza,bármit ígér!Csak el kell hinni h meg tudod csinálni!
2013. febr. 24. 15:43
 15/28 frászkarikaborsó ***** válasza:
48%
Azért egy 1,5 szobás lakás nem olyan kicsi 4 embernek. Ismerek 4 tagú családokat akik ilyenben nőttek fel. Én anyukámhoz mennék a te helyedben még akkor is ha ilyen pici a lakás. Legfeljebb nem lesz a babának minden szir-szar összevásárolva, hanem csak a legszükségesebbek amik el is férnek. A szeretet és a család sokkal fontosabb.
2013. febr. 24. 15:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én már várandósan elköltöztem a gyermekem apjától, ma már négy éves a lányom, és azóta is egyedül nevelem. Az első három hónap nagyon nehéz volt, aztán kezdtem meglátni a jó dolgokat. Nagyon sok szempontból sokkal jobb egyedül. Amúgy Budapesten élek a Városligethez közel, egy 105 négyzetméteres lakásban kettesben a lányommal. Ha gyorsan akarsz költözni, és nincs hova menned, átmenetileg kiadhatom nektek pár hónapra az egyik nagyszobánkat, amíg meg nem találod a végleges helyeteket.
2013. febr. 24. 21:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, bár elég szomorú, hogy ennyien vannak/voltak így! Méginkább köszönöm a jószándékú felajánlásokat. Ma tiszta fejjel megbeszéltük a dolgokat. kérlelt persze, hogy maradjunk, végül mondta, hogyha tényleg így lesz, hogy elmegyünk, akkor maximálisan támogat, és pl. a lakást fizeti nekünk (vagyis annyit min. ad gyerektartásba). Úgyhogy most keresek albérletet közel anyukámékhoz, és szépen költözünk. Ő most megint megfogadta, hogy ennek ellenére bizonyítani fog, hogy egy korty alkohol sem a jövőben. Ezt viszont már nem itt fogjuk kivárni! Sikerült nekem is kicsit lenyugodni, beszéltem szüleimmel is, mindenben támogatni fognak.
2013. febr. 25. 20:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól döntöttél Kérdező! Ha bizonyítani akar a párod, akkor bizonyítson, de ha látod, hogy eltelt 1 hónap és szerinted megváltozott, akkor se menj vissza még hozzá, én legalább 1 évet várnék, hogy lássam tényleg megváltozott-e. Csak az a baj, hogy ha nem vagy ott, akkor nem tudod miket csinál, még házibulit is tarthat, bandázhat ugyanúgy,neked meg azt mondja, hogy megváltozott. Szóval én nagyon nehezen hinném el, hogy megváltozott. De mindenképpen mennék. Azzal vigyázz, nehogy bajba kerülj, hogy most azt mondja, hogy fizeti az albérletet, aztán valahogy mégse úgy alakulnak a dolgok.
2013. febr. 26. 07:50
 19/28 anonim ***** válasza:
2és fél honapos a babám.már terhesen elhagyott a....nekem szerencsére a családom fantasztikus.tudod ránézek erre a gyönyörű gyermekre és szárnyakat kapok.gondolj arra a nő anya mindig a legnagyobb bajban tud a legerősebb lenni:)szivesen segitek ha irsz privát....
2013. ápr. 7. 09:25
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én így voltam, a páromról, akibe őrülten szerelmes voltam, kiderült, hogy mindenben hazudott nekem, és felesége van és családja. A gyereket pedig vetessem el (4 hónapos terhesen), mert ha nem, neki vissza kell lépnie. Ilyet végigcsinálni terhesen... Magam sem tudom, hogy bírtam ki. Most egy éves a gyönyörű kicsifiam, apát soha többé nem láttam, bírósági eljárást nem kezdeményeztem. Mostmár minden könnyebb lesz, hogy "felnőtt" a pici. Neked is véget fog érni ez az időszak, ha fél lábon is. Ne izgulj, ne szomorkodj, bátorság! Gondold végig a lehetőségeidet nyugodtan és ne félj merész lépéseket tenni. Ne felejtsd el, hogy úttörő vagy, és amilyen nehéz most, olyan büszke leszelmajd magadra egyszer.
2013. ápr. 22. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!