Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos gyerkőcötök eljátsz...

15 hónapos gyerkőcötök eljátszik egyedül?

Figyelt kérdés
Én már lassan megőrülök,hogy semmi játék nem érdekli. Csak jön utánam és nem köti le semmi. Hisztizik és nem hajlandó egyedül játszani. Én rontottam el vagy másnál is van ilyen?
2013. febr. 20. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 eves es par hete van az, hogy egyedul ejatszik 20-30 percet. Pakolgatja a vonatait, legozik, vagy elul festeni/matricazni. 15 honaposan de meg 2 evesen sem igazan jatszott el egyedul. Ha ott voltam a szobaba es mondjuk port toroltem vagy tettem-vettem akkor meg elvolt valamennyire de, ahogy kitettem a labam felpattanat es ennyi volt.
2013. febr. 20. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 18 hónapos lesz, és igazából 15 hónapos kora körül max 20 percet játszott el egyedül, persze a közelemben. Most ha lehet mondani rosszabb, mint akkor, mert ő is folyton jön utánam, van hogy jó passzban van és el játszik van, hogy hiszti van, hogy foglalkozzak vele. Dehát órákat nem várhatunk el tőlük, hogy egyedül játszanak.

Azt szereti, ha többen vagyunk itt családtagok, mert akkor valaki mindig foglalkozik vele.

2013. febr. 20. 14:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Én sem több órára gondoltam,de azért már egy órát jó lenne ha lekötné magát....
2013. febr. 20. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Akkor én szerencsés vagyok. Kislányom kb 14 hós kora óta eljátszik egyedül is.
2013. febr. 20. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Max. ha a konyhában vagyok, ő meg pakolgatja a szekrényt, azzal elvan egy darabig. De ha kimegyek, már szalad is utánam. Szerintem ebben a korban szeparációs szoronganak, és nem szívesen vannak el egyedül.
2013. febr. 20. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, vagyis elvan de csak ott ahol én vagyok, mindenhova jön utánam és pakolászik mellettem.
2013. febr. 20. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor nem csak nálunk van ez így....egy kicsit megnyugtat:-)
2013. febr. 21. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!