Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tisztítottátok/tisztítj...

Hogyan tisztítottátok/tisztítjátok náthás gyerkőcötök orrát, míg nem tud önállóan orrot fújni? Hogy tanítjátok orrfújásra, és kb. mennyi idősen kell, hogy tudja ezt egyedül?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja kifújni, akkor csak a porszívós orrszívó az , ami maximálisan kitísztít és megelőzi az arcüreggyulladást.
2009. jan. 27. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kis készülék, orrszívó-porszívó a neve. az a lényege, hogy a kis tartályt össze lehet kötni egy sima, bármilyen háztartási porszívóval, és a porszívó szívóereje szívja ki a taknyot a gyerek orrából. nagyon hatásos!

nézz utána neten. (úgy tudom ráadásul magyar találmány!)

2009. jan. 27. 19:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Öcsémnél használtak a szüleim ilyesmit, és öcsém utálta, visított, mint egy malac disznóöléskor, számít a porszívó szívóereje?
2009. jan. 27. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nem számít,mert a tartály letompítja a porszívó erejét. Finoman csináld,ne fogd le a babád fejét és mindig mond el neki,hogy mi fog jönni. mi rendszeresen használjuk,ha náthás és sosem sír.
2009. jan. 27. 19:47
 5/10 A kérdező kommentje:
És a kérdés második része?
2009. jan. 27. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
az én kicsim is nagyon fél a porszívós orrszívótól, meg egyébként a porszívótól, úgyhogy mi vettünk elektromos orrszívót, igaz hogy nem olyan hatásos mint a porszívós, de mégsem ordít mint akit nyúznak. ugyan már kifújja egyedül az orrát ha akarja 20 hós
2009. jan. 27. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tanítottam, h mikor odatettem zsepit, én is fújtam az én orrom, olyan hangot adtam...s elutánozta...
2009. jan. 27. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
ui, ezt olyan 18 hós kortól tanultuk, most 2 éves múlt s már profin megy orrfújás...igaz nekem orrszívó porszívóval se volt baja szerencsére
2009. jan. 27. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam hogy az orrszívó porszívónál a zajtól félnek egyébként nem fájdalmas a picuroknak.
2009. jan. 27. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanítani úgy tanítom, ami érdekesebb lehet a számára, hogy meggyújtok egy gyertyát, mondom neki h fogja be a száját és próbálja meg orral elfújni. Így látja, ha megmozdul a láng, lelkesebb a siker érdekében. A kislányom nagyon élvezi.
2009. márc. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!