Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül lehet hagyni egy 2...

Egyedül lehet hagyni egy 2 hetes babát?

Figyelt kérdés
Rettenetes lelkiismeret furdalásom van:((( 1 órája bőgök már hogy lehetek ilyen?
2013. máj. 25. 19:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
esténként mikor lefektetem aludni ha apa éjszakás is fogom magam és beülök egy kád vízbe lazulni...eleinte amúgy is csak tusoltam de nyugodt szívvel elmentem...annyi h nyitva hagytam az ajtót ha bármi van halljam... de azért az túlzás h már egy órája bőgsz miatta...elhiszem h félted meg aggódsz miatta de h bőgjél...éjszaka h alszol? Ennyi erővel virrassz felette h biztosan kap-e levegőt...erre találták fel a légzésfigyelőt...simán beteheted a fürdőbe azt is h ennyire paranoiás vagy ... betörők...na ez kiakasztott ha nem fürdesz is jöhet...csukd be az ajtót és ennyi...wc-re is járni kell egy nagy wc-ézés se tart sokkal kevesebb ideig mint egy gyors zuhany...mosakodni meg kell...főleg h 2 hetes a baba gondolom vérzel még...én megbolondultam volna ha nem mosakszom meg minden nap...
2013. máj. 25. 20:12
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is kéthetes kislányom van,a férjemnek most sajnos olyan munkája van,hogy reggel fél 8-kor elmegy,és 6 után esik haza.Na most,ha nem lehetne egyedül hagyni még alszik,és éjjel-nappal őrizni kéne,akkor valószínűleg én magam alá pisilnék,nem ennék,hiszen a kaját is meg kell csinálni stb. Baj akkor is történhet,ha ott ülsz az ágya mellett.Kapcsold be a légzésfigyelőt,a fürdőszobaajtót hagyd nyitva és ennyi.
2013. máj. 25. 20:13
 13/35 anonim ***** válasza:
77%

Miért bőgsz? Leesett??????

Legközelebb pihenőszékben vidd magaddal, ha ennyire félsz vagy várd meg amíg elalszik.

Szülésnél mit csináltál, nem fürödtél vagy leadtad a csecsemősöknek?

2013. máj. 25. 20:17
 14/35 anonim ***** válasza:
67%
és még mi vagyunk a hülyék ...simán lepontoznak MERT megmondjuk h ez nem normélis dolog!!! király!! Gondolkodtok ti???
2013. máj. 25. 20:20
 15/35 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat megnyugodtam egy kicsit. Nincs légzésfigyelőnk sajnos. Eddig itthon volt a férjem, ma ment először dolgozni. Minden nap tusolok természetesen, a kórházban pedig igen, leadtam a csecsemősöknek még fürödtem.
2013. máj. 25. 20:43
 16/35 anonim ***** válasza:
39%
depressziós vagy lelkem.
2013. máj. 25. 20:47
 17/35 anonim ***** válasza:
4%

Úristen! Nincs légzésfigyelőtök??????? Na az már inkább felelőtlenség, ha a te félelem/pánik reakciódat veszem.

Ezt nem is értem. Éjjel virrasztasz mellette?

2013. máj. 25. 21:01
 18/35 anonim ***** válasza:
62%
Akkor béreljetek légzésfigyelőt, havi 1500Ft. Ennyit megér a nyugalom.
2013. máj. 25. 21:02
 19/35 A kérdező kommentje:
Persze szerettünk volna bérelni, de mindenhol ki vannak adva.
2013. máj. 25. 21:05
 20/35 A kérdező kommentje:
És igen depressziós vagyok valószínű. Rosszul érzem magam.
2013. máj. 25. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!