Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül lehet hagyni egy 2...

Egyedül lehet hagyni egy 2 hetes babát?

Figyelt kérdés
Rettenetes lelkiismeret furdalásom van:((( 1 órája bőgök már hogy lehetek ilyen?
2013. máj. 25. 19:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
16%
Akkor vegyetek, mást nem használtan.
2013. máj. 25. 21:06
 22/35 anonim ***** válasza:
91%

Először is el fog múlni ez az időszak. A gyermekágyi depresszió, vagy enyhébb formája a baby blues , elég gyakori, nálam is volt, és tényleg egy percre sem mertem magára hagyni a babámat. A kajámat is bevittem , melléültem és úgy ettem, akkor is , ha aludt. Így utólag teljesen morbidnak tűnik, de akkor kényszert éreztem rá. Ja és naponta 4-6 alkalommal rámtört a sírhatnék. Csak úgy. Éreztem én , hogy nem viselkedek normálisan , de nem tudtam tenni ellene. Aztán ahogy a hormonok helyreálltak, a lelki békém is visszatért.

Második babánál már számítottam rá, jött is, de rövidebb ideig tartott.

Nagyon fontos, hogy kérj segítséget. Rokontól, baráttól.

2013. máj. 25. 22:08
 23/35 anonim ***** válasza:
37%

[link]

Itt meg tudod nézni az árakat.

Vissza is veszik 1 év múlva, illetve lehet venni felújított légzésfigyelőket.

Mondjuk ez úgy ér valamit, ha elvégeztek egy csecsemő újraélesztő tanfolyamot. Ha budapestiek vagytok, akkor egyszerű dolgotok van.

Én ragaszkodtam a légzésfigyelőhöz, mert nem akartam magam azon stresszelni, hogy mi van, ha nem vesz levegőt.

2013. máj. 25. 22:13
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem Budapestiek vagyunk. A védőnő ígért légzésfigyelőt, csak meg kell várni míg valaki visszaviszi neki.
2013. máj. 25. 22:25
 25/35 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi sem pestiek vagyunk, de oda mentünk tanfolyamra. Egy napos (illetve pár órás), a Heim Pál kórházban. Vagy esetleg a védőnő is megmutathatja, hogy mit kell csinálni, ha beriaszt a légzésfigyelő.

Esetleg bababoltokban és gyógyszertárakban is lehet kölcsönözni, próbálj meg utánanézni.

2013. máj. 25. 22:29
 26/35 anonim ***** válasza:
43%

Szia! Nem vagy felelőtlen, fürdeni muszáj! Bár én úgy nem mennék el fürdeni, ha rajtunk kívül nincs itthon más! Férjedet nem tudod megvárni, míg hazajön a munkából és utána mennél fürdeni?

18-as! Nem tudom, hogy hol lehet havi 1500 forintért bérelni légzésfigyelőt! Mi 3500 forintért béreljük havi szinten! Szóval ne általánosíts, mert nem mindenhol ugyanannyi!

2013. máj. 25. 22:59
 27/35 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok! Kérdező! Amúgy épp van használtan eladó légzésfigyelő! Egy babaoldal fórumán vagyok fent és egy anyuka hirdette! 13000 Ft+postaköltség, ha esetleg érdekel! Baby Control
2013. máj. 25. 23:01
 28/35 anonim ***** válasza:
11%
Jó akkor biztos van drágább is de mondjuk havi internet számla sincs 3500 alatt.
2013. máj. 25. 23:01
 29/35 anonim ***** válasza:

Ha használtat akarsz, akkor inkább a gyártó által felújítottat vedd szerintem.

De nálunk gyógyszertárban is lehet kölcsönözni pl.

2013. máj. 25. 23:08
 30/35 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen voltam... Még légzésfigyelővel és bébiőrrel együtt is. Különben én kölcsönöztem pelenkára csíptethető légzésfigyelőt, és épp most fogom visszaadni, mert már nem használjuk :-)). Havonta 2500 volt fél évig, utána 1500/hó.
2013. máj. 25. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!