Egyedül lehet hagyni egy 2 hetes babát?
Először is el fog múlni ez az időszak. A gyermekágyi depresszió, vagy enyhébb formája a baby blues , elég gyakori, nálam is volt, és tényleg egy percre sem mertem magára hagyni a babámat. A kajámat is bevittem , melléültem és úgy ettem, akkor is , ha aludt. Így utólag teljesen morbidnak tűnik, de akkor kényszert éreztem rá. Ja és naponta 4-6 alkalommal rámtört a sírhatnék. Csak úgy. Éreztem én , hogy nem viselkedek normálisan , de nem tudtam tenni ellene. Aztán ahogy a hormonok helyreálltak, a lelki békém is visszatért.
Második babánál már számítottam rá, jött is, de rövidebb ideig tartott.
Nagyon fontos, hogy kérj segítséget. Rokontól, baráttól.
Itt meg tudod nézni az árakat.
Vissza is veszik 1 év múlva, illetve lehet venni felújított légzésfigyelőket.
Mondjuk ez úgy ér valamit, ha elvégeztek egy csecsemő újraélesztő tanfolyamot. Ha budapestiek vagytok, akkor egyszerű dolgotok van.
Én ragaszkodtam a légzésfigyelőhöz, mert nem akartam magam azon stresszelni, hogy mi van, ha nem vesz levegőt.
Mondjuk mi sem pestiek vagyunk, de oda mentünk tanfolyamra. Egy napos (illetve pár órás), a Heim Pál kórházban. Vagy esetleg a védőnő is megmutathatja, hogy mit kell csinálni, ha beriaszt a légzésfigyelő.
Esetleg bababoltokban és gyógyszertárakban is lehet kölcsönözni, próbálj meg utánanézni.
Szia! Nem vagy felelőtlen, fürdeni muszáj! Bár én úgy nem mennék el fürdeni, ha rajtunk kívül nincs itthon más! Férjedet nem tudod megvárni, míg hazajön a munkából és utána mennél fürdeni?
18-as! Nem tudom, hogy hol lehet havi 1500 forintért bérelni légzésfigyelőt! Mi 3500 forintért béreljük havi szinten! Szóval ne általánosíts, mert nem mindenhol ugyanannyi!
Ha használtat akarsz, akkor inkább a gyártó által felújítottat vedd szerintem.
De nálunk gyógyszertárban is lehet kölcsönözni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!