Mit gondoltok az alábbi szülés videóról?
Nekem tetszik az otthonszülés is, a gyerekek aranyosak a végén, nem tartom felháborítónak, külön tetszik, hogy nem egyből vágják a köldökzsinórt. Bár a saját szülésemet nem tenném fel youtube- ra, de a többivel nincs semmi baj. Szerintem.
Az "ősanyák" tudnak szülni. Miért zavarna a gyerek? Nem lesz ettől semmi baja, hogy látta. Én mondjuk a háborítatlan, de kórházban szülés mellett vagyok, megnyugtató, hogy bármi van, kapok segítséget, de nem tartom felelőtlennek azt sem, aki otthon szül....
Ha a gyerekkel megbeszélik a saját nyelvén, elmondják neki elmagyarázzák, akkor nem okoz sérülést, akár szexet, akár mást lát, csak ha elterelik a témát, összevissza beszélnek. Ez nem jelenti, hogy akkor mindenki szexeljen a gyerek mellett, de ha véletlenül rányit a szüleire, nem lesz semmi baja a lelkének.... (olyanról meg pláne nem hallottam, hogy szoptatás után megundorodott volna valaki a későbbi gyerekvállalástól- ha így lenne, akkor pl Afrikában nem születne annyi gyerek, és mindenki lelki sérült lenne. a nők bárhol szoptatnak, egy kunyhóban alszik a család, ott szexelnek, és teljesen természetes. A természetességben semmi undorító nincs.)
Akkor undorodik meg valaki, meg lesz lelki sérült, ha hazudnak neki, ostoba mesékkel traktálják (a kisbaba akkor lesz ha anya-apa ölelkezik, a maszturbálás csúnya dolog stb) /és én is tanultam pszichológiát, azon belül főként szexuálpszichológiát/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!