Http://www.youtube.com/watch? V=FjaSjUw8PmM Én felháborítónak tartom, mert szerintem egy kicsi gyereknek semmi értelme végignéznie, ahogy anyuka szenved és kinyom egy babát. Nem azért, mert "jaaaj anya pucér", hanem mert úgysem érti, nem fogja fel, sőt még rossz emlékként is megmaradhat benne. A másik, ami miatt elítélem az az, hogy még csak egy bába sem volt jelen. Bármi baj történhetett volna, ami akár a kicsi életébe is kerülhet. Az anyuka a végén mondja, hogy szereti a gyerekeit, de szerintem akkor is felelőtlenség volt. Hozzáteszem, szerintem annak sincs sorja, hogy pucéron, véres-ürülékes hátsóféllel fetrengjen a kicsik előtt.
A vége állati édes, amikor a nagyok babusgatják a picit, akit anyu szoptat.
2013. máj. 22. 22:28
8/30 anonim válasza:
hát, igazából le a kalappal anyu előtt, hogy miközben a gyerkőcök ott sertepertélnek ő képes volt koncentrálni. Engem tuti kiborítottak volna, viszont nagyon édesek a "nagyok" is, és látszólag nem igazán hatotta meg őket a dolog :)
Nem tudnám így elképzelni, nem vagyok egy otthon szülés párti, de azért volt ott segítség, és szerencsére minden jól is alakult.
2013. máj. 22. 22:33
9/30 anonim válasza:
Hát nem értek vele 1-et és az sem tetszik hogy a köldökzsiór sincs elvágva amikor megszületik a baba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!