Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggel óta mintha ki lenne...

Félőske22 kérdése:

Ma reggel óta mintha ki lenne fordulva egy kicsit az alsó ajkam. Állítólag ez is a szülés közeledtét jelzi. Ti mit gondoltok erről? Van valakinek erről tapasztalata? 37+3 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

#szülés #37 hetes #kifordult ajak
2013. máj. 2. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Babona:) Nekem már 1 hete mintha be lenne dagadva egy kicsit, mégsem történt semmi :/

Kérdező első baba lesz?

39hkm.

2013. máj. 2. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Második, de az elsőnél speciális volt a helyzet, így végülis olyan, mintha első lenne. :)
2013. máj. 2. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

ó értem, akkor gondolom szomorú véget ért:/

És szeretnél már szülni? Milyen szülésre készülsz?

2013. máj. 2. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem 42 héten se volt semmi, sógornőmnek 3szorosa lett a szája szó szerint kifordult másnap szült
2013. máj. 2. 10:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos elvesztettük a kicsit a betegsége miatt.

Én még egy kicsit szeretném, ha bent maradna a kislányunk, még 4-5 napot, hogy minden teljesen elkészüljön és lelkileg is készen álljak. Úgy érzem ehhez még kell ez a pár nap. viszont a 40. hétig sem szeretném hordani, legkésőbb 39 hetesen szeretnék szülni.

Köszönöm a válaszokat, én még csak nem rég hallottam erről a "babonáról". :)

2013. máj. 2. 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:
És teljesen természetes szülést szeretnék, arra készülök legalábbis. :)
2013. máj. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!