Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rettegek az éjszakáktól,...

Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.

40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.

Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?

Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.

Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.

2013. máj. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
persze, gyógyszerezni a gyereket anélkül, hogy tudnánk mi a baja...
2013. máj. 16. 16:51
 62/70 anonim ***** válasza:
68%
mi vagyunk állatok?? te vagy a beteg. te vered a gyerekedet, és üvöltözöl vele!!
2013. máj. 16. 16:52
 63/70 anonim ***** válasza:

Ha egy este kap gyógyszert nem lesz semmi baja.

Ha nem hat és ugyanez van,akkor éhes mert este nem lakik jól.

61-es mert te sosem adsz a gyereknek gyógyszert?

Ha 1x kap feleslegesen nem lesz baja.

2013. máj. 16. 16:53
 64/70 anonim ***** válasza:
Nagyon durva,amiket a kérdező írt!!!! Mélységesen felháborít,hogy képes valaki a gyerekén levezetni a feszültséget!!!!!! Senki sem mondta,hogy a gyereknevelés csupa móka és kacagás,igen is vannak nehéz pillanatok,ahogy az élet bármely területén. Szinte minden babának van egy ilyen korszaka,amikor minden összejön,fogzás,szep.szorongás,mozgásfejlődés,akár betegség,de akkor sem megoldás a babát bántani érte,Istenem,hogy tehetne bármiről is az a csöpp kis teremtés? Segítségre van szükséged,de elsősorban magadat kell rendbe tenned,mert így nem lehet gyereket nevelni. Ismerd fel,hogy baj van és menj el orvoshoz,mielőtt késő lesz.
2013. máj. 16. 19:06
 65/70 anonim ***** válasza:
26%

mivagyunk állatok?

Hát én nagyon szívesen megmutatnám neked személyesen,hogy milyen állat vagyok.

Találkozunk?

2013. máj. 21. 09:19
 66/70 anonim ***** válasza:
59%
előző! hú de kemény vagy öcsém...inkább foglalkozz a gyerekeddel nehogy olyan állat legyen mint te, sajnálom hogy az én gyerekem olyan állatok gyerekeivel fog felnőni mint te vagy
2013. máj. 21. 09:22
 67/70 anonim ***** válasza:
25%
igazad van,üsse csak a gyerekét,a a jó sajnálgasd!
2013. máj. 21. 11:41
 68/70 anonim ***** válasza:
55%
az a jó (jav)
2013. máj. 21. 11:42
 69/70 anonim ***** válasza:
26%

egyébként meg el kell tőle venni a gyereket, ip cím alapján ki lehet deríteni,hogy ki az és honnan írogat.tuti,hogy ez btk-ba ütközik.

majd a börtönben elpátyolgatjá,ott nagyon szereti a gyerekbántalmazókat.

2013. máj. 21. 11:47
 70/70 anonim ***** válasza:
55%
szeretik
2013. máj. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!