Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rettegek az éjszakáktól,...

Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.

40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.

Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?

Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.

Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.

2013. máj. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:

Húúúú apám ez nem semmi....

Figyelj Kérdező! Könyörgöm Neked, ezt úgy ahogy van, mondd el a gyerek apjának vagy a szüleidnek vagy bárkinek aki törődik Veletek. Muszáj, kell Nektek a segítség. Nagyon fontos hogy őszinte légy, mesélj el mindent. Ha orvosnak mondod el az is jó egyébként.

2013. máj. 16. 10:16
 42/70 anonim ***** válasza:
a kicsinek adj viburcol kúpot homeopátiás nyugtató készítmény segíti az alvást, vagy panadol vagy nurofen, vagy kezd el a hozzátáplálást estére adj neki tejpépet az telíti a pockját így nem lesz annyira éhes
2013. máj. 16. 10:21
 43/70 anonim ***** válasza:
42%
Rohadt igazságtalannak érzem hogy az ilyennek aki képes leirni hogy gyülölöm ezt a vinnyogo szörnyet lehet gyereke én meg itt görcsölök hogy mikor esem már teherbe.
2013. máj. 16. 10:37
 44/70 anonim ***** válasza:

Szepa szorongás?

Nálunk volt, hogy 4 napig egymás után 5 percenként ordított a gyerek, mint akit nyúznak. Kiderült, hogy középfül gyulladás miatt. Szegényemet úgy sajnáltam...De eszembe nem jutott leszörnyezni.

Figyi, nem azért csinálja ám a pici ezt, hogy téged idegesítsen.

Először rá kéne jönni az ordítás okára. Ha nem fogfájás, nem hasfájás, nem éhség és szomjúság, nem pisis és nem kakis, akkor-tudom hogy írtad, hogy a homeo nem használ, de talán nem jót próbáltatok-én a Viburcolt vagy a Sedatif PC-t ajánlom. (A homeo sajátossága, hogy rövid időre erősítheti a tüneteket, és csak utána használ, talán tovább kell próbálkozni) Babahintátok van? Azt is szokták szeretni a picik.

2013. máj. 16. 10:52
 45/70 anonim ***** válasza:
A Citromfű teától én nem hiszem, hogy baja lenne a babusnak. Viszont a tejpépezés jó ötlet, szerintem is. Ami még talán használhat, ha van babahordozó, és magadra tudod kötni, ülve nem tudsz vele aludni egyet?
2013. máj. 16. 10:58
 46/70 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk nem vált be sem a Viburcol,sem a Nurofen sem a Panadol.

Az én lányom is ezt csinálta,kb. 2 hétig. 50 percenként ébredt és csak sírt,kinlódott nem tudott visszaaludni.

Nem tudom mitől lehetett,de magától elmúlt.

Mindenképp kérj segítséget,hogy kicsit pihenni tudj.

Ha más nem akkor csak egy-két éjszakára egy babysittert,aki segít addig,amíg te pihensz!

Tudom min mész keresztül.Tiszta idegroncs voltam már tőle,sokszor gondoltam én is azt,hogy nekem erre nincs szükségem,és hogy minek szültem meg stb...

De hidd el,ha kipihened magad,és van aki segít képes leszel túllendülni ezen!Kitartás és sok sikert!

5 hós kislány anyukája

2013. máj. 16. 11:02
 47/70 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt mire pár nap múlva (védőnővel és dokival)rájöttünk hogy nem elég neki a tejem hiába volt bőven már nem volt neki tápláló éjszakára,ugye nappal a hozzátáplálás miatt ez nem derült ki csak este jöttek a gondok így kapott tápszert és visszaállt a régi rend.Még ami bejött nála hogy mellé tettem egy "használt" pólómat amitől megnyugodott ha fel is ébredt nem kezdett visítani.Kitartás!!!
2013. máj. 16. 11:34
 48/70 anonim ***** válasza:
28%
előző! mert te talán szuperanyuka vagy? a gyereked igazán büszke lehet rád hogy más anyukákat szarozol, bár nem hiszem hogy neked van gyereked ha ilyeneket írkálsz szóval nem tudom minek irkálsz ide
2013. máj. 16. 14:05
 49/70 anonim ***** válasza:
78%

van gyerekem, 14hónapos.

De azért álljunk már meg!

Ilyet írni, hogy gyűlöli ezt a vinnyogó szörnyet??

Olvastad a másik kérédését is?

Ott azt írta, hogy ráordít a gyerekre, és megveri az 5 hónapos babáját!!!!

Ez neked normális???

Hova fajul a világ.

Nem, nem vagyok szuperanya, de nem verem a gyerekem, és nem üvöltözök vele.

És igen. Szaranya az, aki veri, és üvöltözik egy 5-6 hónapos babával!!!!!!!

2013. máj. 16. 14:21
 50/70 anonim ***** válasza:
honnan veszitek hogy ő az?
2013. máj. 16. 14:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!