Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rettegek az éjszakáktól,...

Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.

40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.

Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?

Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.

Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.

2013. máj. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
mert összefügg. leírja, h nincs apja a gyereknek, ott javasolták neki a citromfüves teát, a homeot., meg a stílusa, meg még volt valami, de nem emlékszem. Ő az amúgy.
2013. máj. 16. 14:27
 52/70 anonim ***** válasza:

Aki védi ezt a pszichopata nőt, ezt olvassa el!

ezt írta a másik kérdésében:

"Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg, semmi nem segít, én pedig már legszívesebben kidobnám az ablakon tehetetlenségemben, teljesen kikészültem tőle idegileg! "

véditek még?

ez a normális ember, és anya??????????

2013. máj. 16. 14:29
 53/70 anonim ***** válasza:
21%
gratulálok! ez magyarország, legalább mi anyukák fogjunk össze, nem tudhatjuk hogy miken ment keresztül az anyuka és persze ti rögtön leragadtok annál a szónál hogy veri, lehet hogy tényleg orvosi segítségre lenne szüksége a anyukának de gondolom ti sem örülnétek neki ha a gyerekeitek majd egyszer itt végigolvasná hogy ti hogy gyalázzátok a másik anyukát
2013. máj. 16. 14:37
 54/70 anonim ***** válasza:
41%

el sem olvastam a válaszod.,, felesleges..

Attól, hogy most ejnye bejnye, jajj szegényezünk, lássuk már be, h ez a nő BETEG!!

hA LESAJNÁLOD, piszkosul nem fog magába nézni, és nem fogla látni, hogy beteg, és segítségre van szüksége, sürgősen!!

Én a munkámból kifolyólag pont ezekkel az emberekkel foglalkozom, és az a legrosszabb, amit tehetsz, ha sajnálod, mert így azt hiszi, Ő az áldozat!! holott nem így van!! a gyereke az áldozat, akit ver, és ordibál vele!!!!

Észhez kell térnie, és nem sajnálgatni kell ezt a nőt!

Segíteni neki, h belássa, komoly gondjai vannak.

Aki nem ért a mentálhigénés betegségekhez, az maradjon csendben, és ne osztogasson sült hülye tanácsokat!

2013. máj. 16. 14:41
 55/70 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, nem veszi rossz néven, ha letámadják a gyerekverés miatt, idézem: "büszke vagyok rá".
2013. máj. 16. 14:42
 56/70 anonim ***** válasza:
69%

igen! pont ezt írta!!!

Hogy büszke arra, hogy veri a gyerekét!!!

Akik védik: ti is veritek a saját gyereketeket??

Miért véditek ezt a beteg nőt????!!!

2013. máj. 16. 14:43
 57/70 A kérdező kommentje:
Állatok vagytok :(((
2013. máj. 16. 16:12
 58/70 anonim ***** válasza:
46%

Még ha beteg is, a betegeket kezelni, segíteni szokás/kéne, és nem innen messziről osztani az észt. Per pillanat a gyereknek legkevésbé érdeke, hogy a jónép méginkább csesztesse az anyukát, mert még mélyebbre süllyedhet a depresszióban, ami rá is káros, a gyerekre meg főleg az lehet.

Kérdező: kaptál okos tanácsokat is, van miből szemezgetni. A lényeg, hogy próbálkozz. Ha nem vezet eredményre, akkor is vígasztaljon, hogy nem fog örökké tartani az éjszakázás. És kérd szakember segítségét, még mielőtt kiugrasz az ablakon a gyerekkel együtt. Vagy nélküle.

2013. máj. 16. 16:29
 59/70 anonim ***** válasza:
Éppen azért kéne a kérdezőnek segíteni.És a kérdésére válaszolni,ne haragudjatok.Problémái vannak...
2013. máj. 16. 16:39
 60/70 anonim ***** válasza:

59-es vagyok.

Nem még 20x belerúgni...

Remélem kérdező,hogy este kipróbálod a nurofent amit ajánlottunk neked tegnap.

2013. máj. 16. 16:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!