Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?
6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.
40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.
Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?
Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.
Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.
Figyelj, az én fiam 1 éves koráig egyetlen egy éjszakát nem aludt át. Nagyon gyakran volt olyan is hogy 50 percenként kelni kellett hozzá, de én azért nem gondoltam ilyeneket...
Először próbáld meg Magadat "átprogramozni" anya üzemmódra, gondold azt hogy azért kapod a gyest/gyedet hogy felkelj a lurkóhoz és megnyugtasd. Én is ezt gondoltam, hogy nekem most ez a dolgom, majd lesz jobb is, könnyebb is. Nyilván valami baja van, így a helyedben megpróbálnám a nurofent, és úgy altatnám, ahogy a leggyorsabban el tud aludni. Ha az a Te ágyadban cicin alvást jelenti, akkor úgy csinálnám. Sőt, ilyen időszakokban együtt is aludtam a fiammal, ha felébredt óránként, kapott cicit és vissza is aludt rajta. Ráérsz majd leszoktatni a cicin elalvásról, amikor túl vagytok már ezen az időszakon (aminek van valami oka, nem hobbiból kel fel a jó alvó babád). Addig is kitartás és "anya üzemmód". Remélem nem bántottalak meg.
Nekem ebből nagyon az jön le, hogy éhes marad és azèrt kel ennyiszer. Az én lányom ugyanezt csinálta öt hónapos korában. Aztán mondta a védőnő, mi lenne ha kipróbálnánk a tejpèpet vacsira. Fürdés után adtam neki, nem sokat csak az előírt adag felét. Aztán szopizott és aludt 3-ig egyhuzamban. Olyan volt, mint a megváltás!:-) Azóta már hét hónapos most már lecsúszik egy egész adag is és fél tíztől ötig alszik, mint a bunda! Egy próbát megérhet a dolog. Ja és aludj vele napközben, az is sokat segíthet, a háztartás megvár!
Kitartás!
Szerintem is éhes egyébként szegény, meg a stressz, ami belőled árad...
Hagy a teát a csudába, ezek szerint nem segít, viszont lehet a baba pocakja nem bírja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ugyanaz a kérdező, csak azóta eltelt pár hét, tök egyértelmű.
Kedves Kérdező! Ezt az oldalt sajnos nagyon sokan használják arra, hogy másokat provokáljanak, és utána röhögjenek a hiszékenységükön, de ha Te nem ebbe a kategóriába tartozol, hanem tényleg úgy van, ahogy leírod, akkor azt javaslom, hogy keress szakszerű segítséget, mert ennek így nagyon nem lesz jó vége. Ezt már nem lehet annyival elintézni, hogy néha mozdulj ki egyedül, ez annál súlyosabb.
Egyébként mit jelent, hogy más nincs apukája? Szétmentetek vagy meghalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!