Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rettegek az éjszakáktól,...

Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.

40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.

Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?

Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.

Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.

2013. máj. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 Disi ***** válasza:
26%
Jajj, együttérzek, szegény nagyon ki lehetsz készülve :(. Nálunk is volt ilyen, az én kislányom már nagyobb volt. Vasárnapi napon kezdte, ő is óránként ébredt. Következő hét szombaton megkértem a férjemet, hogy vállaljon át egy-két éjszakát, mert már olyan fáradt voltam hogy nem láttam. Átmentem a màsik szobába, füldugó be és alvás. Persze így is felébredtem 1-2-szer, de nem az összes alkalommal. Nem vagy robot, szükséged lenne pihenésre, az pedig a legrosszabb hogy sír is és nem tudsz rajta segiteni, tehetetlen vagy... Nálunk 2 hétig tartott, és én sem tudom a mai napig hogy mi baja volt. Persze az is jó ha nappal el tudnál menni kikapcsolódni, de szerintem nagyobb szükséged lenne arra, hogy legalább 3-4 órát aludhass egyhuzamban.
2013. máj. 15. 22:14
 22/70 A kérdező kommentje:

Füldugón keresztül is hallani az ordítást :((

Apukája már nincs, ezért is vagyok ki idegileg, semmi segítségem, így az egész éjszakai átalvás kilőve.

Nem kérek én sokat, csak legalább aludhatnék 4-5 órát egyhuzamban, de jó is lenne!!

2013. máj. 15. 22:20
 23/70 A kérdező kommentje:

Szerintetek használna a Panadol Baby?

Próbálta már valaki hasonló problémára?

2013. máj. 15. 22:21
 24/70 anonim ***** válasza:
20%

Ahogy írtam én nurofent használtam.Miért ragaszkodsz annyira a panadolhoz?

A nurofen tuti jó.

2013. máj. 15. 22:22
 25/70 anonim ***** válasza:

Én azért ajánlottam a panadolt, mert a nurofen tényleg kiüti a gyermeket, viszont a panadol tapasztalatom szerint gyengébb.

Fogzásra panadolt, lázra nurofent panadollal felváltva használtuk.

2013. máj. 15. 22:25
 26/70 anonim ***** válasza:
Én is Nurofent mondanám!
2013. máj. 15. 22:26
 27/70 anonim ***** válasza:
29%

Ha a nurofen kiüti(nem fáj semmije és nyugodtan tud aludni) akkor szerintem az csak jó az anyukának...

Próbáld ki neki,szerintem a foga jön.Lányom akkor visítva sírt.Holnap írd meg,hogy bevált-e ha kipróbáltad...

2013. máj. 15. 22:27
 28/70 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy az a kérdező, aki a múltkor írta, hogy rávágott már párszor a gyerekre?
2013. máj. 15. 22:28
 29/70 anonim ***** válasza:

És mi van ha nem a foga jön csak az környezeti ingerek váltják ki belőle, akkor miért ütné ki teljesen feleslegesen egy erős fájdalomcsillapítóval?

Mindennap mikor visít nem adhatja neki.

2013. máj. 15. 22:34
 30/70 A kérdező kommentje:

Úgy olvastam, a Panadol kicsit gyengédebben hat, nem akarom egyből durvább szerrel kezdeni.

Ideges vagyok, de állat nem. Mégis, hogy képzeled, hogy kezet emelnék a saját gyerekemre?? Még egy hangyát sem nyomok szét, nemhogy embert bántsak.

Hisz nem direkt csinálja, tudom, hogy nem engem akar idegesíteni.

Elég szomorú, ha valaki fizikálisan is bánt egy gyereket, de szerintem abban nincs semmi rossz, ha a feszültségem úgy jön ki, hogy ilyeneket gondolok.

Ettől nem szeretem kevésbé és persze azt, hogy gyűlölöm is csak az adott pillanat szüli, aztán el is múlik.

Nem értem, miért ezen kell lovagolni? Tanácsokat szeretnék, mitől lehet ez és hogyan segíthetnék.

Holnap kipróbálom a Panadolt.

2013. máj. 15. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!