Mi a babád kedvenc zöldség, gyümölcs összeállítása? Melyiket eszi legszívesebben? Vagy te melyiket szereted neki a legjobban adni?
Szerencsére jó evő volt a babám és bármit megevett, de a cékla nagyon sokáig a kedvence volt, komolyan nem tudom miért :), de azt bármivel megette. Alma-cékla, cékla-sárgarépa volt a nagy favorit. S amit még imádott az a sütőtök-sárgarépa. Vagy sütőtök-alma-körte.
Amit egy héten egyszer kapott az a spenót vagy sóska volt, a magas vastartalom miatt nem adtam sokszor ezeket.
Emlékszem, az alma-sütőtök és őszibarack-sütőtök nagyon ment a lányomnál. Almából a Jonagoldot szerette a leginkább. Körtéből pedig Boskobakját és Vilmost adtam neki, ezek édesek és levesek.
A gesztenye-alma-husi ill- gesztenye-alma-krumpli is nagy kedvenc volt.
A zöldborsóból viszont üvegest vettem inkább; nem tudtam úgy ízesíteni, hogy megegye. Meghát áttörögetni se szerettem.. :S
A májat viszont kevésbé szerette, ebből mindig keveset evett. Igaz, ezt pont heti 1x ajánlott csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!