Ha én magam turmixolom a gyümölcsöt, eltehetem a fagyasztóba? és adhaton onnan olvasztás után 7hónapos kislányomnak? és a főzelékkel mi a helyzet? Lehet így csinálni?
Figyelt kérdés
elromlott a turmixolóm, és holnap kapok egyet kölcsön, de csak egy napra.kb.2hét múlva tudnék új gépet venni.ezért gondoltam több napi adagot leturmixolnék,és fagyasztanám.2012. máj. 6. 20:54
1/3 anonim válasza:
Persze!Nincs ezzel semmi baj.Én az elején szinte mindent fagyasztottam a lányomnak, így változatos étkezést tudtam neki biztosítani, jó sok időtakarékossággal, amit utána egymással töltöttünk el! :)
2/3 A kérdező kommentje:
akkor holnap lefőzök mondjuk 2x4napi főzeléket, meg gyümölcsöt is turmixolok 3-4félét és tegyem a fagyasztóba?kisüvegbe lehet?és hogy olvasszam majd ki?mikróba olvasztó programon vagy meleg vízbe állítva?
2012. máj. 6. 21:14
3/3 anonim válasza:
Én vettem műanyag dobozokat.Én abban fagyasztok.Azt reggel kiszoktam venni a fagyóból, és ebédre kiolvad annyira, hogy lábosba felmelegítsem.Ha nagyon fagyos, meg egy kis víz alá.Gyümölcsre már nem emlékszem, de szerintem azt megvártam amíg kiolvad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!