Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?
6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.
40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.
Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?
Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.
Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.
Ez csak citromfű. Ezt lehet inni, ráadásul már 1 hónapja iszom, szerintem nem ezzel függ össze.
Arra gondoltam, holnap veszek Panadol Baby oldatot, kipróbálom holnap este, hátha az segít.
Ha nem, akkor marad a füldugó és a gyomorgörcs :((
szerintem miutánnhagytad sírni néhány órát,jól verd meg a kis tetű szörnyet,hogy ne vinnyogjon!
Neked se lennék a kölyköd.
Tudod meg tudlak érteni,de hogy 1hét után már kivagy azért durva.....
Nekem a lányom születésétől ezt csinálta,sőt sokkal rosszabb volt.!:((( Hajnalokig felváltva ringattuk a férjemmel,úgy hogy ő dolgozni is járt,én meg egész nap ölben tartottam és sokszor enni sem tudtam! Aludni soha nem akart. Éjjel nappal ordított 3orvosnál voltunk,sehol nem találtak semmit pedig néztek allergiát,volt ultrahang,bent tartották megfigyelésen,voltunk alvásközpontban stb. Aztán elintézték annyival hogy ilyen a természete. 1,5éves koráig ez ment,de mégsem gondoltam soha hogy gyűlölöm!
Na meg azt se értem, miért csak este ilyen?
Mintha 2 külön gyerek lenne nappal-éjjel.
Utolsó: köszönöm a kulturált hozzászólást, pont ez hiányzik a felkorbácsolt idegeimnek.
Rajta hát, rúgjon belém még több ember, aztán hagy töltsem ki a feszültségem a gyereken, hisz úgyis egy állat vagyok szerintetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!