Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rettegek az éjszakáktól,...

Rettegek az éjszakáktól, legszívesebben az ablakon ugranék ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 hónapos a fiam, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete viszont szörny lett belőle.

40-50 percenként felébred, üvölt, mint akit nyúznak, már mi ágyunkban alszik, de ez sem használ.

Nézte doki, nem látszik még semmi az ínyén, nem jön foga, hasa sem fáj.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Mit lehet tenni, van valami szer ami lenyugtatja őket?

Kúp, homeopátiás bogyó nem használ.

Már sokszor arra gondolok, hogy gyűlölöm ezt a vinnyogó szörnyet, annyira kikészültem idegileg.

2013. máj. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
31%
Semmi baja nem lesz a gyereknek ha hagyod sírni. Talán pont ez a baj, hogy tudja ha nyekken egyet te egyből pattansz. Elhiszem, hogy kikészültél. Sajnos vannak ilyen időszakok amikor egyszerűen kis szörnyé változnak túl kell élni ezt is. Amiket én ismerek az a jó éjszaka tea, de nem tudom hány hónapos kórtól lehet adni, és a Nurofen kúp szokta még őket kiütni, de csak egyszer egyszer mert rászoknak. Nem tudnál neki este több ennivalót adni, vagy kitolni az utolsó esti étkezést? Ha úgy látod nincs semmi baj (hasfájás,fog fájás stb.) akkor nyugodtan sírhat túl éli. Napirend szintén sokat szokott segíteni, esetleg zenehallgatás alvás előtt és utána kész nincs anya reggelig, fürdés utáni lágy masszázs és nyugi. Nem vagy egyedül, nem vagy rossz anya mert elfáradtál, de hidd el nem sokára ismét átfogja aludni az éjszakákat.
2013. máj. 15. 21:52
 12/70 anonim ***** válasza:
97%
Az utolsó mondatod megkapta a szememet. Lehet, hogy a te nyugtató teád hat rá ilyen módon. A gyógynövények okozhatnak hasfájást, allergiát, ami nem mindig bőrtünet, nyugtalanságot...
2013. máj. 15. 21:55
 13/70 anonim ***** válasza:
100%
Bízd apára vagy valakire néhány órát és menj el magadnak valami cuccot venni! Egyél meg egy tortát, vagy lógasd a lábad egy szökőkútba, ülj egy hintába, vagy kiabálj egy párnába, tépj atomjaira egy telefonkönyvet, menj futni. Valamit csinálj aminek semmi köze agyerekhez. Minden anyuka átesik ezen!
2013. máj. 15. 21:58
 14/70 anonim ***** válasza:
64%
2013. máj. 15. 21:59
 15/70 anonim ***** válasza:
81%
Lehet,hogy tényleg a tea az oka.Nem kéne ilyesmiket innod szoptatás alatt...
2013. máj. 15. 22:04
 16/70 A kérdező kommentje:

Ez csak citromfű. Ezt lehet inni, ráadásul már 1 hónapja iszom, szerintem nem ezzel függ össze.

Arra gondoltam, holnap veszek Panadol Baby oldatot, kipróbálom holnap este, hátha az segít.

Ha nem, akkor marad a füldugó és a gyomorgörcs :((

2013. máj. 15. 22:10
 17/70 anonim ***** válasza:
54%

szerintem miutánnhagytad sírni néhány órát,jól verd meg a kis tetű szörnyet,hogy ne vinnyogjon!

Neked se lennék a kölyköd.

2013. máj. 15. 22:11
 18/70 anonim ***** válasza:
84%

Tudod meg tudlak érteni,de hogy 1hét után már kivagy azért durva.....

Nekem a lányom születésétől ezt csinálta,sőt sokkal rosszabb volt.!:((( Hajnalokig felváltva ringattuk a férjemmel,úgy hogy ő dolgozni is járt,én meg egész nap ölben tartottam és sokszor enni sem tudtam! Aludni soha nem akart. Éjjel nappal ordított 3orvosnál voltunk,sehol nem találtak semmit pedig néztek allergiát,volt ultrahang,bent tartották megfigyelésen,voltunk alvásközpontban stb. Aztán elintézték annyival hogy ilyen a természete. 1,5éves koráig ez ment,de mégsem gondoltam soha hogy gyűlölöm!

2013. máj. 15. 22:12
 19/70 A kérdező kommentje:

Na meg azt se értem, miért csak este ilyen?

Mintha 2 külön gyerek lenne nappal-éjjel.

Utolsó: köszönöm a kulturált hozzászólást, pont ez hiányzik a felkorbácsolt idegeimnek.

Rajta hát, rúgjon belém még több ember, aztán hagy töltsem ki a feszültségem a gyereken, hisz úgyis egy állat vagyok szerintetek.

2013. máj. 15. 22:13
 20/70 anonim ***** válasza:
93%
Füldugó?És ha valami baja van és nem veszed észre?
2013. máj. 15. 22:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!