Mit csináljak vele ha leesett? Lehet baja? Hogyan lehet ezt feldolgozni? Jártatok így? Kérlek ne ócsároljatok, tudom hogy hibáztam, elég nehéz így is.
Ha nyugodt,jókedvú,eszik,iszik,játszik,akkor minden ok.Figyelgesd,hogy ne hányjon,,vagy ne legyen aluszékony.Azt is megnézheted,egyforma-e a két pupillája.
De:nyugodj meg elsősorban ez a legfontosabb.
Nekem 2 hete először esett hanyatt le a lányom 14 hónaposan a kanapéról.Egyből bealudt a sírásba ,nagyon megijedtem,beszéltem orvossal is,de szerencsére minden ok.Azért én elvittem a mi megnyugtatásunkra.Nagyon nagyot koppant a feje és ijesztő volt ahogy elaludt.
A dokinő mondta rengeteg babával előfordul,és szerencsére legtöbbször nem lesz baja.
Ne aggódj,figylgesd,de valószínűleg nálatok sincs emmi baj.És nyugodj meg.
Még előbb sem szabad sehol otthagyni, nem ám a forod...
De a statisztika szerint minden baba leesik legalább 1X az ágyról...
SEmmi baja, ha nem hányt, nem vesztette el az eszmletét, és nem látod zavartnak...
Szóval no para...
Azért sírt, mert megilyedt.
Az enyém is esett le ágyról, de semmi baja nem lett.
Bár nem vagyok rá büszke az enyém még a bébihordóból is kiesett. Apa nem kötötte be, mikor beültete én meg megfogtam és ki akartam vinni a kocsihoz, nem akadt be rendesen a karja és előrebukott a hordó a gyerek meg ki a szőnyegre. Hát gondolhatod. De kisebbet estt, mint az ágyról, vagyis nem esett olyan magasról, de szegény kihasalt. Sírt kicsit, de semmi baja nem lett akkor sem. Meglátod lesznek ennél nagyobb balesetek mikor járni tanul, mikor már felmászik még a szék tetejére is. Egyszerűen nem tudunk mindenhol ott lenni, ők meg kis furfangosak és egy szem pillantás alatt fenn vannak bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!