Van valakinek tobbemberes babaja? Ti hogy birtok vele?
Jelen, nekem is ketteske ilyen:)
Kezdem ott,volt egy ismerősöm, aki mindig panaszkodott,hogy nem tud semmi csinálni a gyerektől, csak rajta csüng, én meg gondoltam nem igaz hogy pedagógus létére ilyen "bénácska",hogy nem tud a gyerekével mit kezdeni.
Aztán megszületett az én második lányom, és hirtelen én lettem a bénácska,mert amíg az ember nem kap ilyen gyereket,addig nem hiszi el,hogy létezik ilyen.
Állandóan sírt kicsinek,de annyira,hogy a dokinőnk kórházba utalt minket,mert hasfájós is volt, és valami komoly problémára gondolt, ahogy befektettek minket, csak én voltam vele, és semmi baja nem volt. Ott kezdett leeesni a tantusz,hogy nem beteg,csak ilyen kis anyás.
Most 8,5 hónapos vannak jobb napok, de még mindig a nap nagy résézben a sírás a jellemző, pedig már kapazskodva bútorokba ugyan de lépeget. Nagyo remélem hogy hamarosan könnyebb lesz,mert bizony én nem szégyenlem bevallani,hogy gyakran sírva fekszem le,mert annyira kiborító,hogy nem tudsz tőle mindent úgy csinálni, nagyon leköt, és ráadásul ott a 2,5 éves "nagyobb" is...
Nem egszerű,de remélem hamarosna könnyebb elsz
Kitartás mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!